Ads Top

Survivor Spoiler 15/2: Αυτές είναι οι 3 γυναίκες και ο Νικόλας Αγόρου που μπαίνουν στο παιχνίδι


Δείτε ποιες είναι οι γυναίκες που μπαίνουν άμεσα στο παιχνίδι μαζί με τον Νικόλα Αγόρου..

Το παιχνίδι των ανατροπών! Πολλοί περίμεναν τον Γιωρίκα Πηλίδη στο παιχνίδι όμως η παραγωγή κάνει την ανατροπή και βάζει μέσα τον Νικόλα Αγόρου! 




Οι συμφωνίες έκλεισαν, οι υπογραφές στα ιδιωτικά συμφωνητικά μπήκαν και πλέον αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα προκύψει μαζική συμμετοχή και των 4 παικτών στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής, ή θα γίνει η είσοδος των νέων παικτών ανά δυάδες.

Σε ποιους αναφερόμαστε; Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Ευριδίκη Παπαδοπούλου και ο Νικόλας Αγόρου.



Η είσοδός τους στο Survivor All Star πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μένει να δούμε αν αυτήν την Κυριακή θα μπουν και οι 4 ή θα επιλέξει η παραγωγή να τους σπάσει σε ζευγάρια, βάζοντας αυτήν την εβδομάδα την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Νικόλα Αγόρου και την επόμενη τη Χριστίνα Κεφαλά και την Ευριδίκη Παπαδοπούλου.

Ως προς το πώς θα γίνει η μοιρασιά τους, όλα δείχνουν ότι η Ευριδίκη Παπαδοπούλου και ο Νικόλας Αγόρου θα πάνε στην ομάδα των Μαχητών και η Χριστίνα Κεφαλά με την Ελευθερία Ελευθερίου θα ενσωματωθούν στην ομάδα των Διασήμων.







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.