Ads Top

Survivor Spoiler 14/2: Βόμβα Ατζούν! Βάζει στο παιχνίδι τον «χειρότερο» παίκτη (vid)


Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, η απόφαση του Ατζούν θα συζητηθεί..

Ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε και φέτος να αλλάξει γραμμή και από ριάλιτι επιβίωσης, να το κάνει ριάλιτι… ίντριγκας και κουτσομπολιού.



Νέοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor All Star, μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το reality επιβίωσης.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Γειά σου», απόψε αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα δύο ακόμη παλιοί παίκτες του Survivor θα προστεθούν στις υπάρχουσες ομάδες, και συγκεκριμένα ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στις νέες προσθήκες θα περιλαμβάνονται και οι Νικόλας Αγόρου και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία αναχώρησής τους για τον Άγιο Δομίνικο.


Επιστρέφει και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ





Ακόμη, στο reality επιβίωσης αναμένεται να δούμε σύντομα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που φέρεται να αποτελεί το «κρυφό χαρτί» του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, έχει ήδη προχωρήσει στις σχετικές συζητήσεις με την παραγωγή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός make up artist αναμένει πλέον να ενημερωθεί για το πότε θα αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο και Survivor All Star.

«Ο κύκλος μου μέσα σε αυτό το παιχνίδι, το πιο ωραίο συγκλονιστικό, δύσκολο, πανέμορφο, ιδιαίτερο, δεν έχει κλείσει ακόμα. Με ρωτάτε αν το ξαναέκανα και αν πήγαινα στο all star, όπου θέλετε όλοι να με δείτε πάρα πολύ. Σας απαντάω, λοιπόν, ότι ναι, με 1000 θα το ξαναέκανα, όσες φορές και αν μου γινόταν πρόταση», είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε ανάρτηση που είχε κάνει στο τέλος του περασμένου Αυγούστου.

Μάλιστα με στόρι που ανέβασε πριν λίγες ώρες... άναψε ξανά φωτιές!




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.