Ads Top

Survivor Spoiler 13/2: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Διαλύονται οι «Μπλε» - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιον ψηφίζουν για τρίτο υποψήφιο.. 

Το Survivor All Star είναι εδώ και με πολύ μεγάλες εξελίξεις σε κάθε εβδομάδα που περνά, με την τρέχουσα να αναμένεται επίσης αγωνιώδης για τους παίκτες, που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.




Η νέα εβδομάδα, που ξεκίνησε με το χθεσινό (12/2) επεισόδιο έφερε για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση την μπλε ομάδα, η οποία κλήθηκε να ψηφίσει για ακόμη μια φορά, αφού η κόκκινη μετρά 16-6 νίκες εναντίον της σε 22 αγωνίσματα.

Το αποτέλεσμα της νέας ήττας των Μαχητών ήταν και η τρίτη υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. 

Πολλοί αντέδρασαν σε αυτή την υποψηφιότητα, θεωρώντας πως δεν ήταν η πιο σωστή απόφαση της μπλε ομάδας, ωστόσο για ακόμη μια φορά ο δικηγόρος θα χρειαστεί να... αγορεύσει, ώστε να καταφέρει να μείνει όρθιος.




Survivor All Star: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση



Κάπως έτσι, το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την μπλε ομάδα, η οποία ψάχνει έναν τρόπο να... τουμπάρει την ψυχολογία εναντίον της. Βρίσκεται, βέβαια, σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τις προστριβές να μην είναι λίγες, αυτό το δεδομένο όμως αποτελεί έναν παραπάνω λόγο να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα, ώστε να μην αναγκαστούν να έχουν πάλι τουλάχιστον τρεις παίκτες προς αποχώρηση.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όμως, δε θα το αποφύγουν, αφού οι Διάσημοι θα κάνουν το 17-6 σε 23 αγωνίσματα, δημιουργώντας... πελατειακές σχέσεις μαζί τους. Όσο για το ποιοι θα σταθούν ως υποψήφιοι δίπλα στον Κρις; Όπως μαθαίνουμε, η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι δύο παίκτες, που έρχονται να προστεθούν ως υποψήφιοι, τιθέμενοι στην κρίση του κοινού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.