Ads Top

Survivor Spoiler 13/2: Αυτοί «στέλνουν» εκτός παιχνιδιού την Μελίνα Μεταξά


«Συμμαχία» των Μπλε και με παίκτη των «Διασήμων» για να αποχωρήσει η Μελίνα Μεταξά από το παιχνίδι.. Τι έχει συμβεί..

Έναν κακό χαμό θα προκαλέσει το σημερινό (21:00) επεισόδιο του Survivor All Star, με την Μελίνα να καταρρέει και να αποχωρεί.




Αυτή όμως θα είναι μόνο η αρχή για την ίδια καθώς ορισμένοι παίκτες (και από την ομάδα των διάσημων), θέλουν να την δούνε εκτός παιχνιδιού!

Ο Τάκης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πιο αποφασισμένοι από ποτέ να… ξαποστείλουν τη Μελίνα μία ώρα αρχύτερα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν την αφήνουν σε… χλωρό κλαρί αφού είτε μπροστά της είτε πίσω από την πλάτη της, φαίνεται ότι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν απασφαλίσει εναντίον της ενώ ο Κωνσταντίνος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο γιατρός του Άγιου Δομίνικου είπε στην παίκτρια να μείνει εκτός τουλάχιστον τρεις εβδομάδες αλλά εκείνη θα παίξει με δική της ευθύνη!



Και καλά όλοι αυτοί που ανήκουν και στην ίδια ομάδα και έχουν κοινό στόχο τη νίκη και τα έπαθλα! Ωστόσο υπάρχει παίκτης από την αντίπαλη ομάδα που φέρεται να χτυπά «ύπουλα» την Μελίνα με τον τρόπο του και τα υπονοούμενα που ρίχνει!

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη που αν και δεν ανήκει στην ομάδα ζητά να αποχωρήσει η Μελίνα και μάλιστα να το κάνει οικειοθελώς όπως είχε κάνει και ο ίδιος το 2021 προκειμένου να μην κάνει ζημιά στα πόδια του!

Σύμφωνα με το Πρωινό μας και τον Νίκο Παρτσώλη προφανώς στόχος του Μπάρτζη είναι να αφανίσει παίκτες με τον τρόπο του και τη στρατηγική του αφού κοντεύει να κάνει λίστα με τους παίκτες που έδιωξε κακήν κακώς από το νησί της Καραϊβικής!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.