Ads Top

Survivor Spoiler 1/2: Αυτό είναι το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα


Δείτε ποιο είναι το έπαθλο που θα δοθεί στους παίκτες - Τι θα φάνε οι νικητές

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε το Survivor All Star να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ, ωστόσο όλα όσα έχουν συμβεί σε αυτόν τον πρώτο μήνα ξεπέρασαν τις προσδοκίες!




Πολύ απαιτητικοί στίβοι μάχης, ίντριγκες, ακόμα και αποβολές παικτών συνθέτουν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το οποίο υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές στη συνέχεια.

Στο αποψινό επεισόδιο, Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να βάλουν στην άκρη τον χαμό που προκλήθηκε στο συμβούλιο και να τα δώσουν όλα για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο συνδυάζεται και με φαγητό.

Τι είδους επικοινωνία με τον κόσμο θα έχουν οι νικητές και με τι θα γεμίσουν τα στομάχια τους;



Όλοι θα περίμεναν μιας και πρόκειται για Survivor All Star….το εν λόγω έπαθλο να είναι κάποιο γράμμα, ή κάποιο video απο τους δικούς τους ανθρώπους ή έστω μια ολιγόλεπτη κλήση ή chat.


Survivor All Star spoiler 1/2: Το έπαθλο



Η πραγματικότητα όμως έρχεται να ανατρέψει τα θέλω των παικτών…μιας και το 1ο έπαθλο επικοινωνίας δεν είναι άλλο…παρά η ανάγνωση 3 tweets που θα αφορούν τον καθένα.



Βέβαια επικοινωνία χωρίς το κατάλληλο σνακ είναι σαν τζιν χωρίς χωρίς αγγούρι, γι’ αυτό και η παραγωγή φρόντισε ώστε τα tweets να συνοδεύονται από ψωμί με ταχίνι!

Η επόμενη μέρα στο Survivor All Star είναι γεγονός στη σκιά των απομακρύνσεων Ασημίνας και Δαλάκα…οι οποίες φυγαδευτήκαν από τους ανθρώπους της παραγωγής! 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.