Ads Top

Survivor - Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο Αναγνωστόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες φωτογραφίες (pics)


Πώς αντέδρασε στις κάμερες - Ποιοι τον υποδέχθηκαν και η...μάσκα τσίρκο

Αμίλητος, κοντοκουρεμένος και αγέλαστος εμφανίστηκε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σήμερα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα το απόγευμα (4/2)




Ο πειρατής ή μισθοφόρος αν προτιμάτε, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor All Star την περασμένη Πέμπτη (2/1) όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του συμβουλίου, από την πρώτη στιγμή έδειξε την ενόχλησή του για αυτή την εξέλιξη.

Ο Κώστας ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Κρις Σταμούλη και τη Ρία Κολοβού που ήταν οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο παιχνίδι, και την Εύη Σαλταφερίδου όμως κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε το αεροπλάνο για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά του κατά την αποχώρησή του, ούτε ο ίδιος περίμενε ότι θα έφευγε.



Μάλιστα, λίγα λεπτά αφότου είχε ανακοινώσει ο Λιανός την αποχώρησή του μετά την ψηφοφορία του κοινού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε ότι ήθελε να πάρει τη δάδα του και να φύγει, αρνούμενος να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, όσο και αν εκείνοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Στην πρώτη ανάρτησή του μετά την αποχώρησή του μάλιστα, ο Κώστας ανέβασε ένα βίντεο που έδειχνε με αιχμηρό τρόπο την ενόχλησή του και τον θυμό του με την παραγωγή για ό,τι είχε συμβεί. Στο βίντεο φαινόταν ένα τσίρκο με τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για... τσίρκο.

Μάλιστα, μία παρέα φίλων του που τον περίμενε, φορούσε μάσκες κλόουν, θέλοντας να θυμίσει στο κοινό την ενόχληση του Κώστα Αναγνωστόπουλου.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.