Ads Top

«Εκείνη τη νύχτα μίλησες...» - Η ανάρτηση όλο νόημα Ασημίνας για Δαλάκα και Survivor (pic)


Δείτε τι ανέβασε, δείτε τι έγραψε η Ασημίνα που δείχνει εξελίξεις..

Πριν από λίγες ημέρες μετά από τη μεγάλη ηθική ταλαιπωρία, που υπέστησαν Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψαν και επίσημα στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους το Survivor all star.




Θα έλεγε κανείς ωστόσο, πως το άφησαν πίσω σε πρακτικό επίπεδο, αφού κατά τα άλλα οι δύο πρώην παίκτριες - που αποβλήθηκαν από το ριάλιτι - δε σταματάνε να κάνουν αναρτήσεις καρφιά στο instagram.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η παραγωγή τις έπιασε με κινητό και τσιγάρα μέσα στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου κάτι, που αποτελεί μεγάλη παράβαση σύμφωνα με τους κανόνες.

Από την άλλη η Ασήμινα με βάση τα posts της και τις πρώτες της δηλώσεις με το που έφτασε στην Ελλάδα δε δέχεται καμία κατηγορία.



«Παιδιά θα τα μάθετε όλα. Όλα! Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες. Έχω κάνει unfollow τον Άρη Σοϊλέδη πριν φύγω για το Survivor. Έχω αποχωρήσει από το παιχνίδι και ασχολούμαστε με τρίχες τώρα. Εγώ και η Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή και θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με το που έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σε ερώτηση αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά, η ίδια απάντησε: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.