Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 8/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Το Survivor All Star μπαίνει στην 4η πράξη της 5ης εβδομάδας του. Αυτή περιέχει το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτό είναι το σημαντικό. Και τι έπαθλο φαγητού κερδίζει επίσης. Το ανακοίνωσαν στο ΣΚΑΪ.




Παράπονο από τα Survivor spoiler δεν πρέπει να έχετε. Από το βράδυ της Τρίτης ξέρετε ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. Από το Sportime μάθατε γρήγορα και έγκυρα και το ποιος παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη. Αλλά αυτό θα μας απασχολήσει στο επεισόδιο του Survivor της Πέμπτης.

Σε αυτό της Τετάρτης έχουμε το έπαθλο επικοινωνίας. Το οποίο για την μπλε ομάδα, αν κερδίσει έχει να κάνει με σχόλια στο Twitter από το κοινό, ενώ για τους κόκκινους θα δούμε. Μιας και είναι μία βαθμίδα πιο μπροστά από τους άλλους, έχοντας κερδίσει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας ως τώρα.

Ποιος θα πανηγυρίσει και μάλιστα με τι φαγητό θα συνοδεύσει τη χαρά του;




Survivor διαρροή 8/2: Αυτοί κερδίζουν – Αυτό τρώνε!



Οι Μαχητές κέρδισαν ασυλία μετά από πολύ καιρό. Και εκτός από το γεγονός πως έφυγε η ρετσινιά της ήττας, έφαγαν κιόλας. Έσπασαν ένα πολύ κακό αρνητικό σερί. Στο επόμενο κιόλας αγώνισμα έπρεπε να αποδείξουν αν αυτό έτυχε, ή πλέον μπορούν να κοιτούν στα μάτια τους κόκκινους, αγωνιστικά.

Έτυχε. Οι Διάσημοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, όπως ξέρετε. Το συνολικό σκορ φτάνει στο 15-6 υπέρ τους. Τεράστια διαφορά. Οι Μαχητές θέλουν ενίσχυση για να μπορέσουν να αλλάξουν την αγωνιστική τους μοίρα. Ενδεχομένως και το γεγονός πως είναι περισσότεροι αυτή τη στιγμή να μην είναι θετικό.



Οι νικητές εκτός από το έπαθλο επικοινωνίας, θα έχουν και ένα έξτρα έπαθλο φαγητού. Αυτό θα είναι pancakes, γλυκιές μάλιστα. Αυτό ανακοινώθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.