Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 7/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Το Survivor All Star είναι παιχνίδι πως αγωνιστικά δεν μας έχει δώσει πολλές ανατροπές. Καιρός του είναι. Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία στην 5η εβδομάδα του Survivor; Μπλε ή κόκκινη;




Ξεχάστε το προβάδισμα και τις εκτιμήσεις. Πέσαμε έξω. Αλλά και για να ευλογήσω λίγο τα γένια μου. Μέρες σας λέω πως ένα ντου, ένα αγωνιστικό μπαμ θα γίνει. Αίσθηση.

Αυτή η αίσθηση είναι καιρός να επιβεβαιωθεί. Πανηγυρικά και μάλιστα με πολύ κόσμο να χαίρεται! Από τη στιγμή που η 3η ασυλία είχε και έπαθλο φαγητού, λογικό κι επόμενο ήταν να πάνε περίπατο τα όποια σενάρια εσκεμμένης ήττας.

Τι συνέβη λοιπόν στο αγώνισμα που θα δούμε απόψε από τον ΣΚΑΪ;




Survivor διαρροή 7/2: Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;



Θεια μπορείς να χαρείς. Ο Γιώργος Λιανός θα το αναφέρει πολλές φορές απόψε. Οι μπλε είναι που κερδίζουν την 3η ασυλία. Και όχι μόνο δεν πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν ένα ακόμα υποψήφιο, αλλά τρώνε κιόλας!

Επιτέλους θα έλεγε κανείς. Σταματάει ένα μεγάλο αρνητικό σερί για τους μπλε, οι οποίοι παίρνουν αέρα και ψυχολογία. Μετά από πέντε διαδοχικές χαμένες ασυλίες πανηγυρίζουν ξανά. Το συνολικό σκορ θα μειωθεί στο 14-6! Οι μπλε χαμογελούν ξανά.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι φτιάχνουν όλα. Διότι, οι διαφορές είναι μεγάλες στους Μαχητές.



Λογικά, η απουσία του Σάκη Κατσούλη παίζει το ρόλο της αυτή τη φορά. Και το ερώτημα είναι ποιον θα ψηφίσουν οι κόκκινοι αυτή τη φορά; Ποιος να θα βάλουν δίπλα σε Κρις Σταμούλη, Σώζων Παλαίσατρο Χάρο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.