Ads Top

Survivor Διαρροή 28/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Η μέρα των τελικών υποψηφίων και της 3ης ασυλίας είναι πάντα η πιο γεμάτη στο Survivor All Star. Αυτές που έχουν την περισσότερη δουλειά στο Survivor αφού βγαίνουν πολλά νέα και Survivor spoiler. Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;




Από πολύ νωρίς είχαμε όλα τα Survivor spoiler στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Έχει πολλά να δούμε σήμερα. Τα ξέρετε ήδη όλα σχεδόν από τις προηγούμενες μέρες. Το λέμε και θα το λέμε ξανά. Έχει αλλάξει πλέον η αγωνιστική εικόνα στο Survivor και αυτό έχει να κάνει με την είσοδο του Γιωργίκα Πιλίδη στην μπλε ομάδα. Πλέον οι Μαχητές έχουν αρχίσει να κερδίζουν.

Κι όπως σωστά έχετε καταλάβει το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει από εδώ και πέρα. Στα περισσότερα αγωνίσματα. Μη ρωτάτε γιατί. Διότι, παίκτριες όπως η Χριστιίνα Κεφαλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν κάνουν για το Survivor All Star. Συγγνώμη κορίτσια, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, παρότι μου είστε συμπαθέστατες.




Survivor All Star 28/2: 3η Ασυλία – 3ος και 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση



Πουθενά δεν πέσαμε έξω στις εκτιμήσεις βάσει φυσικά και των συζητήσεων που κάνουμε με Άγιο Δομίνικο. Στο ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία και ποιες είναι οι υποψήφιες πέσαμε μέσα 100%!

Οι Μαχητές είναι που κερδίζουν την 3η ασυλία και θα έχουν για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα μόλις έναν παίκτη στον τάκο. Οι άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι όλοι από τους κόκκινους. Και θα είναι όλες γυναίκες.

Να πούμε πως το συνολικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει αρχίσει και αλλάζει, έστω και λίγο. Με άλλα λόγια, η ψαλίδα κλείνει αργά και σταθερά. Θα πάμε στο 22-13 μετά το σημερινό επεισόδιο.

Μόνο γυναίκες είπαμε υποψήφιες προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα λοιπόν. Την Χριστίνα Κεφαλά την ξέρουμε, τις επόμενες οριστικοποιήσαμε στο 100%.



Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση. Και δεν θα είναι η μόνη.

Η Ελένη Χαμπέρη είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση και κλείνει έτσι η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το παιχνίδι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.