Ads Top

Survivor Διαρροή 27/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Το Survivor All Star είναι ξανά στις επάλξεις με νέα δεδομένα. Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι ξανά στο Survivor και έχει αλλάξει τις ισορροπίες. Κλείδωσε το ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Πριν πάμε στο ψητό. Το μεγάλο ενδιαφέρον στο αποψινό επεισόδιο του Survivor έχει να κάνει με το αν θα δούμε το χοντρό σκηνικό ανάμεσα σε Πιλίδη και Μπάρτζη. Διότι, οι πληροφορίες λένε αυτό ακριβώς πως θα γίνει.

Από το βράδυ της Κυριακής είχαμε το οριστικό για το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Πριν από λίγο είχαμε και την οριστική επιβεβαίωση για το ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.


Survivor spoiler αποχώρηση 27/2: Αυτός ο υποψήφιος, αυτοί τον ψηφίζουν!





Δεν είναι μυστικό η αλήθεια είναι το ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι κόκκινοι κερδίζουν την 2η ασυλία. Με άλλα λόγια, παίρνουν τη ρεβάνς. Οι Μαχητές πρέπει να υποδείξουν τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση.


Ο Πάνος Κωνσταντινίδης είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι μπλε τον βγάζουν στον τάκο. Με όσα παράπονα έκανε ο νέος παίκτης των Μαχητών μάλλον λογικό κι επόμενο ήταν.

Ο Πάνος είναι δύσκολο να τα βγάζει από το μυαλό του όλα αυτά που λέει. Έκανε όμως ένα λάθος. Διότι, η ομάδα του έχει κερδίσει και ο ίδιος δημιουργεί πρόβλημα. Επιπρόσθετα, ο ίδιος δεν έχει βρει τα πατήματά του. Δεν φέρνει νίκες, είναι κακός στον στόχο και τα τρεξίματα, ακόμα κι όταν το παιχνίδι δεν έχει να κάνει με συνεργασία. Ας βελτιωθεί πρώτα και μετά να μιλήσει.



Αποτέλεσμα ήταν να βάλει τον εαυτό του σε δύσκολη θέση και στον τάκο. Διότι, μεγάλο μέρος της ομάδας των μπλε στράφηκε εναντίον του. Και με το δίκιο τους κάποιοι παίκτες. Ο φίλος μου ο Lucky Luke αποκαλύπτει και ποιοι παίκτες τον ψηφίζουν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.