Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 22/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Χαμός θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον ΣΚΑΪ να μας δίνει ένα μικρό Survivor trailer αλλά με πολύ… ψωμάκι.




Σε αυτό βλέπουμε τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει στον Μάριο Πρίαμο, πως σε περίπτωση που οι Κόκκινοι κερδίσουν, έχει ξανά μήνυμα από την Καρολίνα.

Μάλιστα βλέπουμε και τη φωτογραφία της, στην οποία ξεχωρίζει ένα πολύ συγκεκριμένο τατουάζ, που έκανε από τη στιγμή που βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης.


Survivor διαρροή 22/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!





Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού επεισοδίου, όπου Κόκκινοι και Μπλε θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό… δώρο στην ομάδα που θα κερδίσει, αφού εκτός από το φαγητό που λογικά θα λάβουν, θα πάρουν και ένα τεράστιο ψυχολογικό boost.

Οι παίκτες βρίσκονται αρκετό καιρό μακριά από τις οικογένειες τους, εκτός φυσικά από εκείνους που μπήκαν πιο πρόσφατα στο Survivor και έτσι τους έχουν λείψει πάρα πολύ.

Η συγκίνηση είναι σίγουρα μεγάλη, όπως άλλωστε έχουμε δει και στα προηγούμενα παρόμοια έπαθλα, αφού πλέον παίζουν το τέταρτο.



Εμείς σας έχουμε δώσει την πρώτη μας εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει απόψε, η οποία ήθελε νικητές του Κόκκινους.

Αυτό έρχεται άμεσα να επιβεβαιώσει και ο άνθρωπος μας στο Άγιο Δομίνικο, για τον αποψινό νικητή, που δίνει στην κόκκινη ομάδα της 4 σερί νίκη της σε έπαθλο επικοινωνίας.

Έτσι η περιέργεια αυξάνεται για το τι έχει να πει η Καρολίνα στον Μάριο και μάλιστα πλέον μπροστά στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.