Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η Αντωνά «τελειώνει» σε 2 λεπτά την Καρολίνα - «Παίζει ρόλο..» (vid)


«Έσφαξε με το γάντι» την Καρολίνα η Μαρία Αντωνά.. Δηλώσεις που θα συζητηθούν..

Η Μαρία Αντωνά, με αφορμή το περιστατικό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο survivor και τα όσα είπε στη συνέχεια η Καρολίνα Καλύβα στο Καλό μεσημεράκι «έσφαξε με το γάντι» την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.




Αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Ο Ατζούν φαίνεται ότι στέλνει αυτά τα άτομα μόνο και μόνο για να ενημερώσουν τι έχει γίνει. Ήταν ένα αγορασμένο σκετς, γι’ αυτό μπήκε, για να λύσει την παρεξήγηση. Ήταν αναμενόμενο ότι θα περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα πει στον Μάριο και πώς θα ξεσπάσει».

Και τότε η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Δεν θα ήταν και αναμενόμενη συμπεριφορά το να μπει και να μην κάνει τίποτα. Όχι ότι αυτή η αντίδραση, που τελματώθηκε τόσο πολύ, ήταν ωραίο τηλεοπτικά. Απλώς είναι πολλά μαζεμένα που της ήρθαν».

Ο δε Παναγιώτης Χατηδάκς είπε: «Την Καρολίνα τη συμφέρει να πει αυτό που θέλει να πει. Πρέπει λέει να της έχει φύγει ο θυμός, μετά από έναν μήνα. Όχι, ρε φίλε, γιατί να της έχει φύγει ο θυμός;».



Με την Μαρία Αντωνα να τονίζει: «Εδώ είπε χθες ότι η εγκράτεια είναι αρετή. Εκεί μου έπεσαν όλα τα μαλλιά. Μετά από όλα αυτά, μιλάει για εγκράτεια… ποιος; Η Καρολίνα. Εμένα δεν με πείθει αυτή η σιγουριά. Είναι ρόλος η Καρολίνα. Είμαι σίγουρη ότι τρέμει το φυλλοκάρδι της για το τι ακριβώς θα δει μέσα στο παιχνίδι»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.