Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 19/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Το Survivor All Star είναι έτοιμο να μπει στην 7η εβδομάδα του. Κι αυτή έχει πολλές αλλαγές από εδώ και πέρα. Διότι, έξι νέοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor και αλλάζουν τις ισορροπίες. Ακόμα και στην 1η ασυλία τα δεδομένα είναι αλλιώτικα. Ποιος κερδίζει την 1η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;






Οι κόκκινοι δεν συνεχίζουν το καλό τους σερί. Οι Μαχητές είναι που κερδίζουν την πρώτη ασυλία στο Survivor All Star αυτή την εβδομάδα. Λογικό θα πω. Όλες οι προσθήκες είναι προς το καλύτερο.



Από την άλλη πλευρά, θεωρητικά πάντα διότι εικόνα δεν έχουμε., Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν είναι τόσο καλές αγωνιστικά. Και η Χριστίνα Κεφαλά είναι με τα «φεγγάρια» της. Σαν να μην έφτανε αυτό βλέπουμε το Survivor trailer στην κόκκινη καλύβα να υπάρχει ένταση με Μάριο Πρίαμο, Σπύρο Μαρτίκα και Ελευθερία Ελευθερίου.


Survivor διαρροή 19/2: Χάνουν την ασυλία και τον βγάζουν υποψήφιο!



Μετά από πολύ καιρό πρέπει οι κόκκινοι να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να μην είναι θεατές στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αυτή τη φορά πρέπει να υποδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση.



Την περασμένη φορά είχαν να βγάλουν έναν και επέλεξαν τον Σπύρο Μαρτίκα. Πιο πριν η σταθερή τους επιλογή ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος δεν έχει την ίδια αγωνιστική εικόνα με τον Σπύρο. Επιπρόσθετα, ο Μαρτίκας έκανε λόγο για κλίκα και ουσιαστικά έφερε σε δύσκολη θέση όσους τον ψήφισαν.

Αυτός είναι ο λόγος που αυτή τη φορά θα τη γλιτώσει. Όπως και οι τρεις νέοι που έχουν ασυλία την πρώτη εβδομάδα τους. Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι το μεγάλο φαβορί για να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.