Ads Top

Survivor Διαρροή 14/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Το καρέ των υποψηφίων προς αποχώρηση παικτών κλείνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ίδια κατάσταση κι αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star. 




Τρεις μπλε υποψήφιοι, ένας κόκκινος. Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Η τελευταία μέρα του αγωνίσματος για την 3η ασυλία είναι από τις πιο γεμάτες σε Survivor Spoiler. Αυτή έχει μπόλικα. Η εκκίνηση έγινε με το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία. Το ξέρετε, μέρες τώρα.

Από εκεί και πέρα. Ο υποψήφιος παίκτης από την κόκκινη ομάδα έχει ένα ενδιαφέρον. Ο λόγος. Οι Διάσημοι αυτή τη φορά δεν περιμέναμε να ψηφίσουν με τον… γνωστό τρόπο. Και δεν το έκαναν.

Διότι αυτό που μας είχαν συνηθίσει να κάνουν όταν έχαναν ήταν να ξεκινούν από την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου. Στη συνέχεια, όταν χρειάστηκε, έβγαζαν περισσότερους.



Ε λοιπόν, αυτή τη φορά, το παίζουν αλλιώς.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Εκτίμησαν οι κόκκινοι τη συμπεριφορά του Κώστα όλο αυτό το διάστημα. Τη συγγνώμη που ζήτησε επειδή ήταν υποψήφιος την περασμένη εβδομάδα και το γεγονός πως προσπάθησε πολύ στα αγωνίσματα.

Ο ζαχαροπλάστης έφερε νίκες. Ο Professor δεν έφερε. Δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή εβδομάδα του. Ο Δήμαρχος θα βγει στον τάκο και μάλλον δεν έχει να φοβάται και πολλά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.