Ads Top

Survivor Διαρροή 13/2: Οριστικό! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Ημέρα με δύο υποψηφίους είναι η σημερινή στο Survivor All Star. Με άλλα λόγια, το μενού έχει δύο ονόματα στον τάκο από το αποψινό συμβούλιο. Ποιος είναι ο τρίτος παίκτης που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor;




Το Survivor All Star θα δώσει κι άλλον υποψήφιο απόψε. Τα Survivor spoiler δίνουν και παίρνουν και έχουν ασφαλώς την τιμητική τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Από εμάς τα έχετε όλα όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται. Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Αυτό από χθες το βράδυ άλλωστε είναι στη διάθεσή σας.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Για την ακρίβεια, αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.



Τι μένει; Ένας ακόμα που θα βγει απόψε το βράδυ στον τάκο. Ποιος θα είναι;


Survivor spoiler αποχώρηση 13/2: Αυτός ο 3ος υποψήφιος!



Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι άνδρας και είναι φυσικά από την μπλε ομάδα. Από ώρα ξέρετε πως οι Μαχητές χάνουν και πρέπει να δώσουν έναν ακόμα παίκτη τους. Δύο βασικά.



Η Μελίνα Μεταξά είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Μάλιστα υπάρχει η φημολογία, έχει κυκλοφορήσει, πως ψηφίζεται από όλους. Τι σημαίνει αυτό; Πως επειδή δεν μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό της, η δική της ψήφος είναι αυτή που θα βγάλει τον τρίτο υποψήφιο. Σαν την παλιά ατομική ασυλία που είχαμε.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οριστικό και επιβεβαιωμένο και το τρίτο όνομα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά βγαίνει μόνο από ένα άτομο. Ως τώρα, δεν έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.