Ads Top

Σασμός Spoiler 12/2: Ανατροπή! Αυτοί οι 3 πρωταγωνιστές αποχωρούν από την σειρά


Μια εξέλιξη που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς τηλεθεατής της σειράς «Σασμός»..

Ανατροπές και εκπλήξεις αναμένονται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, αλλά και στον τρίτο κύκλο που ετοιμάζει ο ALPHA, μιας και φαίνεται πως θα βρίσκονται εκτός τρία πολύ μεγάλα ονόματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ




Η οικογένεια Βρουλάκη, περνά ακόμα μια ταραχή που δεν λέει να περάσει. Ολοι είναι ανάστατοι και κάνουν προσευχές να μην έχει συμβεί τίποτα κακό στον γιο της Αργυρώς. «Δεν περίμενα ούτε στιγμή πως θα φερόταν έτσι αυτός ο άνθρωπος. Του είχα εμπιστοσύνη. Οταν τον γνώρισα του είπα ότι εμπιστεύομαι στα χέρια του το μέλλον της Αργυρώς μου και του Πετρή και εκείνος υποσχέθηκε ποτέ να μην τους πληγώσει. Και τώρα συμβαίνει αυτό. Δεν το χωράει ο νους μου. Μου έρχεται να τρελαθώ», λέει η Μαρίνα στον Αντώνη, που επίσης ψάχνει για απαντήσεις. Σύσσωμο το αστυνομικό τμήμα της Κρήτης ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό με την εξαφάνιση του γιου της. Μόνη της παρηγοριά το χέρι του Αστέρη που δεν λείπει ούτε για ένα λεπτό δίπλα από το δικό της.

Ταυτόχρονα όμως ο μικρός γιος της Καλλιόπης προσπαθεί να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη. «Δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό, αδελφέ. Μαζί θα το περάσουμε. Δεν θα αφήσουμε τον Ευθύμη να απειλεί τις ζωές και τις περιουσίες μας. Δεν ξέρω γιατί μπήκε στις ζωές μας και καλά θα κάνεις να πεις στον Νικηφόρο που συνεργάζεται μαζί του να προσέχει. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει στο μυαλό του», του τονίζει.

Η Καλλιόπη χαίρεται που βλέπει τα παιδιά της να είναι τόσο αγαπημένα και να πολεμούν σαν να είναι μια γροθιά αλλά την ίδια στιγμή νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ, η αγάπη τους την ξεπερνάει και έχει αρχίσει να αποδέχεται αυτόν τον έρωτα που έχει διχάσει ένα ολόκληρο χωριό. Παράλληλα οι υποψίες της Αιμιλίας για τον Παύλο φουντώνουν, με τον Ευθύμη να τις υποδαυλίζει. Για την ακρίβεια, ενώ βλέπει πως είναι έτοιμος για μια ακόμα επίθεση στους Σταματάκηδες, ο Ευθύμης της τονίζει πως ο άντρας που ερωτεύτηκε από την αρχή, έχει αφήσει στο παρελθόν τις κακές του συνήθειες.

ΤΡΙΤΗ

Καθώς οι ώρες από την εξαφάνιση του Πετράκη περνούν, η αγωνία της Αργυρώς και της οικογένειάς της κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση. Ο μικρός αρρωσταίνει αλλά καθώς δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί και το άγχος του φτάνει στο ζενίθ. Μιλάει στον Βαγγέλη και εκείνος δεν σταματάει να τον παρακαλεί να επιστρέψει το παιδί στη μητέρα του. «Σταύρο, κάντο τώρα πριν μπλέξεις περισσότερο. Η αστυνομία και όλη η οικογένεια της Αργυρώς έχουν βγει στους δρόμους και σε ψάχνουν. Κάποιος αργά ή γρήγορα θα μάθει πού βρίσκεσαι και θα σε πλησιάσει. Τότε τι θα κάνεις; Πού θα αφήσεις το μωρό για να τρέξεις να σωθείς;», τον ρωτάει αλλά απάντηση δεν παίρνει. Στο μεταξύ, ο Μαθιός ζητά δανεικά από τα ξαδέλφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη.



Η Καλλιόπη, όμως που έχει μάθει τη νέα απειλή στην οικογένειά τους, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Πάει και βρίσκει τον Φαρμάκη και του εξηγεί πως το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να αφήσει τα κοπέλια της ήσυχα. Ομως ούτε εκείνη έχει καταλάβει με ποιον πάει να τα βάλει. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη, ο οποίος αρνείται, ωστόσο, σθεναρά να του αποκαλύψει πού έχει μπλέξει. «Είναι όλα υπό έλεγχο. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα έβαζε σε κίνδυνο τη ζωή μου ή τη ζωή της οικογένειάς μου, Λευτέρη. Κοίτα να τα έχεις καλά με τη Θοδώρα και μην ασχολείσαι μαζί μου», του τονίζει και ο Λευτέρης γίνεται έξαλλος που ο αδελφός της αγαπημένης του δεν καταλαβαίνει πού έχει μπλέξει. Σκέφτεται αν θα έπρεπε να μιλήσει στη Θοδώρα, όμως στη φάση που είναι, δεν θέλει να της φορτώσει επιπλέον έννοιες. Αποφασίζει λοιπόν να τηρήσει σιγή ιχθύος μέχρι να δει πού θα καταλήξει η συνεργασία του Ευθύμη με τον μικρό Μανόλη και τον Νικηφόρο.

Παράλληλα, η Τζένη εξοργισμένη με τη στάση του Νικηφόρου, του ανακοινώνει την απόφασή της, ενώ η Στέλλα αποφασίζει να μην παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη. «Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο πως για μένα δουλεύεις και καλό θα ήταν αν θες να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, να κάνεις ό,τι σου λέω», της μεταφέρει από το τηλέφωνο, όμως και πάλι ο σκοτεινός άνθρωπος της νύχτας θα εισπράξει την άρνησή της στο να φέρει τον Τόλη ενώπιόν του. Ο Ευθύμης θα κλείσει το τηλέφωνο τονίζοντάς της πως εκείνος την προειδοποίησε. Κλείνοντας το τηλέφωνο, η Στέλλα αγνοεί πως η απόφασή της θα φέρει ένα αγαπημένο της πρόσωπο σε κίνδυνο.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πετράκη εντείνονται, με την Αργυρώ και όλη την οικογένεια σε αγωνία. Παράλληλα, ένα μυστήριο καλύπτει το ατύχημα του Τάσου, με τη Στέλλα να κατηγορεί ευθέως τον Ευθύμη. «Τολμάς και χτυπάς τους δικούς μου ανθρώπους επειδή δεν σου έκανα τη χάρη να σου δώσω τον Τόλη Χριστάκη; Με αυτόν τον τρόπο ξεπληρώνεις τη συνεργασία που είχαμε μέχρι στιγμής; Αν πάθει ξανά κακό κάποιος από την οικογένειά μου, θα δεις το άλλο πρόσωπο της καλής και υπομονετικής δικηγόρου που προσέλαβες. Καλύτερα να μην τα βάζεις μαζί μου...», του μηνύει και του κλείνει το τηλέφωνο. Με τον Ευθύμη όμως τα έχει και ο Μαθιός, ειδικά μετά την πρόταση που έκανε εκείνος στη Βασιλική. Η Καλλιόπη, πάντως που βλέπει την οικογένειά της να ασχολείται με τις σκοτεινές υποθέσεις του Φαρμάκη, δεν λέει να ησυχάσει.

Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο, κρατώντας ένα γερό χαρτί στα χέρια του που ο Παύλος δεν πίστευε ότι θα χρησιμοποιούσε ποτέ. «Αν δεν αφήσεις την Αιμιλία ήσυχη για πάντα, θα μάθει όλη η Ανω Ποριά και κυρίως η Καλλιόπη ότι εσύ έδωσες την εντολή να σκοτώσουν τον άντρα της μέσα στη φυλακή. Και αυτό ξέρεις τι αποτελέσματα θα φέρει στην οικογένειά σου, έτσι δεν είναι;», τον ρωτά και ο Παύλος δεν πιστεύει πόσο πολύ αγάπησε εκείνος την Αιμιλία για να φτάσει στο σημείο να τον απειλεί με κάτι που είχαν υποσχεθεί πως θα κρατήσουν όλοι από την παρέα ως επτασφράγιστο μυστικό. Η Νάντια κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Τζένη, ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι ζητά ο Φαρμάκης από τον Μανόλη.

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά για την εξαφάνιση του παιδιού και της τονίζει πως όλα στο τέλος θα πάνε καλά, ενώ ο Βαγγέλης επισκέπτεται τον Σταύρο στο μέρος που κρύβεται και του λέει να επιστρέψει το παιδί εκεί που ανήκει. Βλέποντας όμως την άρνησή του, αποφασίζει να κάνει κάτι πιο δραστικό, παρόλο που η Ντίνα υποψιάζεται πως βοηθάει τον αδελφό του. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία πιέζει τον Τόλη να καταθέσει όσα ξέρει, για να γλιτώσει από τον Ευθύμη. Η γιαγιά καλεί συμβούλιο για να αντιμετωπίσουν τις απειλές του Δημήτρη στον Παύλο, ενώ η Τζένη αποφασίζει να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, αλλά η Βασιλική της αλλάζει τα σχέδια.



Ο Ευθύμης έχει αποφασίσει από καιρό να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο και τον Λευτέρη, τους δύο πιστούς του συνεργάτες. Ξέρει πως ένας από τους δύο μιλάει με την αστυνομία αλλά δεν ξέρει ποιος. Από τη μια ο Πάνος αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του αφού έχει δώσει από καιρό τις «εξετάσεις» του στον Ευθύμη και από την άλλη ο Λευτέρης είναι κοντά του και δηλώνει «παρών» στα επόμενα σχέδια της ομάδας του. Ο Ευθύμης θυμάται ωστόσο πως ο Πάνος έχει αρχίσει να απομακρύνεται από κοντά του, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που ο πρώτος τον έψαχνε και δεν τον έβρισκε. Καταλήγει λοιπόν πως ο Πάνος είναι εκείνος που έχει πάρε-δώσε με την αστυνομία και δεν διστάζει να βάλει τον Λευτέρη να τον σκοτώσει. Ο θάνατός του θα αποτελεί μια πληγή στην καριέρα του Λευτέρη Ορφανού, για τον οποίο θα λογοδοτήσει αρκετά αργότερα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Τόλης καλείται να λάβει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για τον φόνο του Κώστα, ενώ Αντώνης και παπα-Μιχάλης αναλαμβάνουν να μιλήσουν στον Παύλο και τον Δημήτρη για να αποφευχθεί μια αναζωπύρωση της βεντέτας. Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA προξενεί αντιδράσεις. «Δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε αυτό», λέει η Βασιλική και συνεχίζει: «Είστε αδέλφια κι εγώ είμαι σίγουρη.

Ο πατέρας σου δεν ήταν ο πιο πιστός άνθρωπος στον κόσμο, πάντα μου άφηνε υποψίες αλλά ποτέ δεν είχα κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου. Η παρουσία της Νάντιας τα επιβεβαιώνει όλα», λέει στον γιο της που θέλει να μάθει διακαώς την αλήθεια. Στο μεταξύ, η Αργυρώ μαθαίνει από τον Βαγγέλη πού κρύβεται ο Σταύρος με το παιδί. Εκείνη ζητά τη βοήθεια του Αστέρη, ενώ ο Μαθιός δεν τον αφήνει μόνο του. Και οι τρεις φεύγουν για το μέρος που τους έχει υποδείξει ο Βαγγέλης και την ελπίδα να βρουν το παιδί σώο και αβλαβές.


Εκτός Σασμού 3 μεγάλα ονόματα



Όσον αφορά την τρίτη σεζόν, υπάρχουν 3 ηθοποιοί που έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν στην επιτυχημένη σειρά χωρίς όμως να έχει υπάρξει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες η Real Life ανέφερε πως Δημήτρης Ήμελλος και Μαρία Πρωτόπαππα φαίνεται ότι αποχωρούν.

Σήμερα, μάλιστα, η ίδια εφημερίδα αποκάλυψε πως και ο Στέλιος Μάινας ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν την παρουσία του στον Σασμό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.