Ads Top

Ελένη Φουρέιρα | Η πpώτη φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο νεογέννητου γιου της (pic)


Δείτε για πρώτη φορά το δωμάτιο όπως το έφτιαξε η Ελένη Φουρέιρα..

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Τρίτη (07/02) η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, καθώς η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.




Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται εδώ και μια βδομάδα σπίτι με τον νεογέννητο γιο της, ενώ πάντα στο πλευρό της είναι φυσικά ο αγαπημένος της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους την πρώτη φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νεογέννητου γιου της.

Θυμίζουμε πως ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού. 



Ο ίδιος είχε αναφέρει: «6 το πρωί της Τρίτης (07/02) μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Ισχύει ότι το μωρό μοιάζει στον Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ.  Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.