Ads Top

«Γιατί το λες αυτό;» - Αρπάχτησε με δημοσιογράφο MEGA η Καρολίνα για Μάριο Πρίαμο (vid)


Δείτε πως αντέδρασε - Δείτε πως η Ελένη Βουλγαράκη στρίμωξε για τα καλά την Καρολίνα για όσα έγιναν με τον Μάριο..

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 12/2 απαντώντας για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο και το Survivor All Star, προχωρώντας σε διάφορες αποκαλύψεις -δείτε εδώ το μήνυμα "σπόντα" του Κύπριου στην Καρολίνα.




Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στα πλάνα με τα φιλιά στην καλύβα, αλλά και όσα δεν είδαν ποτέ οι τηλεθεατές, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. 

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ειπώθηκε πως στα επόμενα έπαθλα επικοινωνίας οι σύντροφοι των παικτών ετοιμάζονται να συνομιλήσουν μαζί τους για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του Survivor All Star.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, η Ελένη Βουλγαράκη αιφνιδίασε την Καρολίνα Καλύβα, όταν ρώτησε εάν θα επικοινωνήσει ξανά με τον Μάριο Πρίαμο ως νέα του σύντροφος.




Η ερώτηση στην Καρολίνα που την έφερε σε αμήχανη θέση



«Μετά θα δούμε και επικοινωνία με τους συντρόφους, συμβαίνει και αυτό. Θα σε δούμε και εκεί;» ρώτησε η Ελένη Βουλγαράκη με την Καρολίνα Καλύβα να απαντά: «Γιατί λες; Γιατί να βάλουμε τίτλο; Δεν κατάλαβα…», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.