Ads Top

Η αποστολή ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό!


Ανησυχία για τον Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός του ντέρμπι για προληπτικούς αγώνες - Μέσα ο Κεντζιόρα, οι εκλεκτοί του Ραζβάν Λουτσέσκου για Ολυμπιακό!

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, ο Τάισον ένιωσε ενοχλήσεις και κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής. 




Αντιθέτως, σε αυτή μετέχει για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Τόμας Κεντζιόρα, ενώ όπως αναμένονταν εκτός έμειναν οι: Λύρατζης, Κούρτιτς, Βιεϊρίνια, Μουργκ και ο Καντουρί. Επίσης -εκτός- για τακτικούς λόγους έμειναν οι Τσαούσης και ο νεαρός Τζίμας. Στην αποστολή βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04.02) στο γήπεδο της Τούμπας, με την προπόνηση να είναι αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και τις στατικές φάσεις.



Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, καθώς και στους Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, στους Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς που έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τον Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.