Ads Top

Διέλυσε τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στον τελικό ο Ολυμπιακός!


Ένας ψυχωμένος Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε ούτε από το 1-0 του Παναθηναϊκού ούτε από το 1-3 του Ρέντη και με μία επική ανατροπή στο Μαρούσι, πήρε στο χρυσό σετ την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup!




Έκανε την ανατροπή του αιώνα και πάει για ευρωκούπα ο Ολυμπιακός! Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι με μια επική εμφάνιση στο άδειο κλειστό του Αγίου Θωμά, οδήγησε το ματς στο «χρυσό σετ» τον Παναθηναϊκό όπου και επικράτησε με συνολικό σκορ 1-4 παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Challenge Cup όπου και θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ιδανικοί αυτόχειρες οι «πράσινοι» που παρότι πήραν το πρώτο σετ «λύγισαν» και παραδόθηκαν στο εξαιρετικό μπλοκ του Ολυμπιακού ο οποίος θα αναζητήσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο αρχικά στις 8 Μαρτίου στην πρωτεύουσα του Ισραήλ και εν συνεχεία στις 15 Μαρτίου πιθανότατα στο ΣΕΦ.



Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ο Άλεκ Παγένκ, εμφανώς επηρεασμένοι από τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά το βράδυ της Τετάρτης οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλουν που πέταξαν στα σκουπίδια το μεγάλο προβάδισμα από την νίκη τους στο πρώτο ματς με 3-1.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.