Ads Top

«Χάνει» Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ!


Σημαντική απουσία για ΠΑΟΚ - Σε ποιον αγώνα δηλώθηκε να απουσιάσει ο Κοτάρσκι..

Μια σημαντική απουσία θα έχει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντόμινικ Κοτάρσκι που θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.




Στο ματς με τον Λεβαδειακό, ο 22χρονος πορτιέρε του ΠΑΟΚ αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα από τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος υπέδειξε και ανύπαρκτο πέναλτι στους Βοιωτούς, προκαλώντας την «έκρηξη» του Δικεφάλου.

Από τη στιγμή που ο Κοτάρσκι συμπλήρωσε κάρτες, θα έπρεπε να εκτίσει και την ποινή της μιας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.



Οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν πως θα λείψει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα είναι το δεύτερο χωρίς τον Κοτάρσκι στα γκολποστ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε και στο παιχνίδι ρεβάνς του Δικεφάλου με την Καλαμάτα, στην Τούμπα. 

Κοινώς ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς στις 25 Φεβρουαρίου θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια για αγώνα πρωταθλήματος μετά από 11.5 μήνες. Το τελευταίο του ματς στο πρωτάθλημα ήταν και πάλι απέναντι στον ΠΑΣ και συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου του 2022 όταν ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 1-0.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.