Ads Top

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!


Δείτε ποιον όρισε η ΚΕΔ - Ποιος θα είναι στο VAR!

Τον Σλοβάκο διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ φέρνει η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, σύμφωνα με το "dikisports".




Παρότι δεν είναι από «μεγάλο» πρωτάθλημα, πρόκειται για Elite ρέφερι, με εμπειρία και παραστάσεις, ενώ θα βρεθεί στη χώρα μας δεύτερη φορά. Μόλις πέρυσι πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Ελλάδα ο 38χρονος, καθώς σφύριξε -πάλι στην Τούμπα- το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0, στις 17 Μαΐου 2022.

Σε εκείνο το παιχνίδι είχε αποβάλλει τον Μακέντα στο 91' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα ο Ιταλός επιθετικός να χάσει τον τελικό Κυπέλλου.



Ο Κρούζλιακ έχει σφυρίξει κατά το παρελθόν ελληνικές ομάδες, αλλά στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Europa League με την Γκαμπάλα και τον Ολυμπιακό στη φάση των νοκ-άουτ της ίδιας διοργάνωσης με αντίπαλο τη Ντιναμό Κιέβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διηύθυνε τον τελικό του Europa League το 2013 μόλις στα 28 του χρόνια!



Τη φετινή σεζόν σφύριξε τρία παιχνίδια στους ομίλους του Champions League (Μπάγερν-Ίντερ 2-0, Ρεάλ-Σαχτάρ 2-1, Τσέλσι-Σάλτσμπουργκ 1-1).

Θυμίζουμε, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κατέθεσαν κοινό αίτημα στην ΕΠΟ για ορισμό διαιτητή κατηγορίας Elite.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.