Ads Top

«Οι πρώτες αλλαγές Σερέλη στον Παναθηναϊκό!»


Τι αλλάζει από εδώ και πέρα στον Παναθηναϊκό - Ποιοι θα πάρουν ενεργό ρόλο, οι μεγάλες αλλαγές σε σχέση με Ράντονιτς..

Το κενό που αφήνει στο Λαύριο και το στυλ παιχνιδιού του νέου κόουτς του Τριφυλλιού. Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, που είναι τιμ μάνατζερ στο Λαύριο και συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τον Σερέλη, σκιαγραφεί το προφίλ του.




Ο Χρήστος Σερέλης είναι ο τεχνικός που θα οδηγήσει τους Πράσινους μέχρι το τέλος τής αγωνιστικής περιόδου και το sportdog επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο, που είναι τιμ μάνατζερ στο Λαύριο και συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τον Σερέλη.

Τι ανέφερε για την κατάσταση του Παναθηναϊκού, όσο μπορεί να δώσει στην ομάδα ο νέος τεχνικός αλλά και το μπάσκετ που αρέσει στον Έλληνα προπονητή να παίζει.


"Έτσι πήγε ο Σερέλης στον Παναθηναϊκό - Δύσκολη η αποστολή του - Πίεση και αποτελέσματα"





"Ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά και γρήγορα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Είναι τιμή για το Λαύριο ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, να προτιμάει τον προπονητή μας. Και είναι μεγάλη ευκαιρία για τον κόουτς που την αξίζει με τις επιτυχίες που έχει φέρει στο Λαύριο και θεωρώ πως παρότι είναι πολύ δύσκολη η αποστολή του, θα φέρει αποτελέσματα", ανέφερε αρχικά ο Β. Παπαδόπουλος.

"Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση αυτό το διάστημα, είναι σε μεταβατικό στάδιο, υπάρχει τεράστια πίεση, ο κόσμος θέλει αποτελέσματα. Αλλά εμπιστεύομαι τον κόουτς".


"Έτσι του αρέσει να παίζει - Αυτά θα αλλάξει στον Παναθηναϊκό - Αφήνει πίσω του μεγάλο κενό"



Πώς του αρέσει να παίζουν οι ομάδες του;

"Του αρέσει να έχει πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο και το άκρως γρήγορο παιχνίδι. Θέλει να έχει η ομάδα αθλητικά παιδιά και λιγότερο να είναι σούπερ μπασκετμπολίστες - Θα προτιμήσει τον αθλητικό που θα τρέξει και θα πιέσει".



Τι καινούργιο μπορεί να φέρει στον Παναθηναϊκό;

"Είναι πολύ καλός στο θέμα της ψυχολογίας, είναι πολύ καλό παιδί πέρα από προπονητής. Εμπνέει τους παίκτες να παίξουν για την ομάδα, αυτό το έχει πάρα πολύ. 8 χρόνια στο Λαύριο, που είναι μικρομεσαία ομάδα, δεν μπορεί να προσελκύσει εύκολα μεγάλους παίκτες, αλλά έχουν περάσει παιδιά που έκαναν καριέρα. Θα δούμε ομάδα που θα πιέζει και θα τρέχει στον Παναθηναϊκό".

Τι του εύχεστε για τη συνέχεια της καριέρας του στον Παναθηναϊκό;

"Τα καλύτερα του εύχομαι. Και να ξέρει ότι αφήνει μεγάλο κενό πίσω του, στο Λαύριο, αλλά του εύχομαι τα καλύτερα".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.