Ads Top

Φημολογία για μεταγραφή στον Ολυμπιακό μετά τον ΠΑΟΚ!


Ποιον έχει ζητήσει ο Μίτσελ - Μέχρι πότε μπορεί να έρθει παίκτης..

Ποιον ζήτησε ο Ισπανός και η φημολογία τα τελευταία 24ωρα. Στο Λιμάνι ψάχνουν ακόμα στην αγορά των ελεύθερων κι αν έρθει το διπλό που θα... ανοίξει τον δρόμο για τον τίτλο, τότε η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να κλείσει τουλάχιστον έναν ακόμα ποδοσφαιριστή το επόμενο 10ημερό.




Ο Ιανουάριος πέρασε και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφική περίοδο δίχως να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό. Η ενίσχυση των Ερυθρολεύκων περιορίστηκε στα άκρα, τόσο της επίθεσης (Κανός, Μπούτουτσι) όσο και της άμυνας (Ροντινέι, Ραμόν).

Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν προσπάθησαν να αποκτήσουν στόπερ ούτε ότι θα σταματήσουν να τσεκάρουν την αγορά το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός κινήθηκε για κεντρικό αμυντικό την τελευταία μέρα των μεταγραφών, μετά από σχετικό αίτημα του Μίτσελ, αλλά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει κάποια κίνηση. Ειδικά από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ήταν ιδιαιτέρως δραστήριοι την Τρίτη (31/1), ανακοινώνοντας τις μεταγραφές των Κανός και Μπούτουτσι στο φινάλε της σχετικής προθεσμίας. Ο Βραζιλιάνος Γκουστάβο Ενρίκε βρέθηκε σε πρώτο πλάνο, δίχως να επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους το αν αυτός ήταν που έφτασε κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα ή όχι.



Μεταγραφές μπορούν να γίνουν ακόμα μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου και οι πρωταθλητές Ελλάδας θα εξετάσουν τις διαθέσιμες περιπτώσεις από τα δεξαμενή των ελεύθερων παικτών. Εννοείται πως η αγορά είναι περιορισμένη όμως κάθε πιθανός στόχος θα εξεταστεί ενδελεχώς και αν βρεθεί ελεύθερος στόπερ που κάνει «κλικ» στον Μίτσελ, τότε θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί έντονα στου Ρέντη, πως αν έρθει το διπλό στον ΠΑΟΚ την Κυριακή, τότε η διοίκηση θα κάνει… δώρο έναν στόπερ στον κόουτς, αφού υπάρχει η εκτίμηση πως εάν έρθει η νίκη στην Τούμπα, μετά θα ανοίξει ο δρόμος για να κατακτηθεί το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της τελευταίας 20ετίας!

Από τη λίστα των ελευθέρων ενδέχεται επίσης να υπάρξει προσθήκη και για τη γραμμή κρούσης. Η προοπτική απόκτησης επιθετικού υπήρχε έτσι κι αλλιώς στο μυαλό των Ερυθρολεύκων εξαιτίας της αδυναμίας του Χουάνγκ Ουί-Τζο να δώσει λύσεις. Ο Νοτιοκορεάτης σέντερ φορ αποχώρησε και δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να αποκτηθεί άλλος επιθετικός για να πάρει τη θέση του στο ρόστερ.



Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μίτσελ συνήθιζε να αφήνει τον Ουί-Τζο εκτός αποστολής και να υπολογίζει μόνο στους Ελ Αραμπί και Μπακαμπού για την επίθεση. Άρα αν δεν καταλήξει σε σέντερ φορ ικανό να προσφέρει άμεσα (πράγμα δύσκολο όταν διαθέσιμοι είναι μόνο ελεύθεροι ποδοσφαιριστές), τότε πολύ απλά θα διατηρήσει το ρόστερ ως έχει και δεν θα πάρει παίκτη… απλώς για να πάρει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.