Ads Top

Παναθηναϊκός: Αυτόν «έκοψε» ο Ράντονιτς για Τόμας στην Ελλάδα!


Δείτε με ποιους ξένους θα πάει τελικά στο Final-Eight ο Παναθηναϊκός..

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Ματ Τόμας στο ελληνικό ρόστερ του και «έκοψε» τον Νέιτ Ουόλτερς, ενόψει -και- του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.




Οι «πράσινοι» λίγες μέρες πριν από το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας έκαναν αλλαγή στην επτάδα των ξένων τους, που είναι δηλωμένη στην Ελλάδα.

Έτσι, στην λίστα -όπως αναμενόταν- μπήκε ο Ματ Τόμας, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην Basket League απέναντι στον Προμηθέα Πατρών (13/2). Αντιθέτως, ο παίκτης που κόπηκε ήταν ο Νέιτ Ουόλτερς, που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση.



Υπενθυμίζουμε πως το «τριφύλλι» δεν έχει βρει λύση στο θέμα του Άντριου Άντριους, ο οποίος δεν δέχεται να υπογράψει για να βγει εκτός του ελληνικού ρόστερ, παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από το προπονητικό επιτελείο και τα δεδομένα ήταν πολύ συγκεκριμένα και δύσκολα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς στο εν λόγω κομμάτι.

Με τα τωρινά δεδομένα, λοιπόν, οι Ουόλτερς και Μάριους Γκριγκόνις είναι οι δύο από τους εννέα ξένους του Παναθηναϊκού που δεν είναι δηλωμένοι στο ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.