Ads Top

Σκέψεις Μίτσελ για 8 αλλαγές με Παναιτωλικό!


Δείτε τι αποκαλύπτει γνωστός δημοσιογράφος του Ολυμπιακού - Οι τελευταίες πληροφορίες για τις σκέψεις του Μίτσελ για την 11αδα σε σχέση με την ΑΕΚ..

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ σήμερα κατά του Παναιτωλικού.




· Για…νιοστή φορά φέτος ο Ολυμπιακός, κόντρα στην πάντα επικίνδυνη ομάδα του Παναιτωλικού του Αναστασίου, καλείται να επιστρέψει στις νίκες, καθώς έχει κάνει σε ολόκληρη τη σεζόν μόνο ένα σερί και τώρα προέρχεται από την ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και από τη βαριά ήττα στη Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ για το Κύπελλο, δύο ντέρμπι στα οποία δεν κατάφερε να σκοράρει, έχοντας μη αποδεκτή απόδοση, αλλά και γκίνια (βλέπε δοκάρια, ένα του Χάμες την Κυριακή και δύο του Γκάρι την Πέμπτη!).

· Ο Μίτσελ ετοιμάζεται να αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα που έφαγε το 0-3 από την ΑΕΚ. Ήδη, οι Ντόη, Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ είναι εκτός αποστολής, ενώ κι οι Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Σαμασέκου, Ελ Αραμπί που είναι εντός αποστολής (22άδα) είναι άλλοι απίθανο κι άλλοι δύσκολο να παίξουν. Μάλιστα, ο Σαμασέκου δεν ξέρουμε αν είναι έστω στον πάγκο. Σε περίπτωση αποκλεισμού του από την 20άδα, μπορεί να γίνει η παρατήρηση ότι θα έχουν μείνει εκτός και οι τρεις παίκτες που ενεπλάκησαν στα τρία γκολ της ΑΕΚ (Βρουσάι, Σαμασέκου, Ντόη). Να θυμίσουμε δε ότι ο Μίτσελ από το ημίχρονο είχε κάνει αλλαγή τον Βρουσάι και τον Σαμασέκου.

· Ο Πασχαλάκης θα είναι κλασικά κάτω από τα δοκάρια, όπως σε όλα τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα.


· Δύο έμπειροι παίκτες, ο Ρόντινεϊ με τον Γκάρι αναμένεται να πάρουν τη δεξιά πλευρά. Με τον Γκάρι ίσως παίρνει ένα μικρό ρίσκο, υπό την έννοια ότι θα έχει λίγο ζόρι, καθώς την Πέμπτη για πρώτη φορά έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο-για την ακρίβεια ποτέ στη φετινή σεζόν δεν είχε παίξει πάνω από 70 λεπτά σε ένα παιχνίδι. Αντίθετα, από αριστερά θα δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Ραμόν, στην πιο ενδιαφέρουσα ίσως επιλογή του αγώνα σε ατομικό επίπεδο. Μπροστά του θα είναι πιθανόν ο Φορτούνης, αλλά διόλου απίθανο ο Μασούρας. Θα κριθεί από την απόφαση του Μίτσελ να παίξει με δύο δεκάρια η, με δύο εξτρέμ!

· Δεκάρι ένα θα είναι σίγουρα ο Χάμες, που είχε μείνει εκτός αποστολής την Πέμπτη στο Κύπελλο. Πίσω του λογικά ο Εμβιλά με τον Χουάνγκ, αν κι ο Μίτσελ κάνει και δεύτερες σκέψεις που μπορεί να φτάσουν από τον Κασάμι η, τον Σαμασέκου έως τον Ανδρούτσο. Ο Εμβιλά με την ΑΕΚ είχε δύο καθοριστικές επεμβάσεις στην περιοχή του Τζολάκη, αλλά είναι φανερό ότι τον επηρεάζει η κόπωση, αν θυμηθούμε π.χ. ότι και τις προάλλες με τον ΟΦΗ και στο 0-0 με την ΑΕΚ στον α’ γύρο γύρισε τόσο απρόσεκτα την μπάλα πίσω στον γκολκίπερ, που ο Πασχαλάκης χρειάστηκε στο ένα ματς να νικήσει στο ένα τετ α τετ τον αντίπαλο σέντερ φορ και στο άλλο να προλάβει για ένα κλικ τον Λιβάι.
Ολυμπιακός: Έως κι οκτώ αλλαγές ο Μίτσελ απόψε



· Παρεμπιπτόντως, τόσο τον Εμβιλά, όσο και τον Χουάνγκ τους πέρασαν από μία φορά με χαρακτηριστική ευκολία παίκτες την ΑΕΚ. Ειδικά εκείνο του Γαλανόπουλου στον Χουάνγκ μου έκανε μεγάλη εντύπωση-είναι σαν να βλέπουμε άλλον παίκτη εσχάτως.

· Σέντερ φορ θα είναι ο Μπακαμπού, όπως και σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος εδώ και αρκετό καιρό. Μπαίνει στις φάσεις, την Πέμπτη βγήκε μία φορά και σε θέση εξτρέμ βγάζοντας σέντρα, όμως από την στιγμή που το αριστερό το έχει μόνο για να περπατάει, είναι άξιος απορίας πώς φτάνει σε επιλογές όπως εκείνη με το ψαλιδάκι στο 86ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου, ψάχνοντας για το γκολ της χρονιάς στην καλή πάσα του Βαλμπουενά. Γκολ της χρονιάς μπαίνει όταν έχεις καλή ψυχολογία κι όχι όταν χάνεις 0-2.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.