Ads Top

«Έκανε φάουλ ο Μπο...» - Η Καρολίνα περνάει στην αντεπίθεση και ζητά και τα ρέστα (vid)


Απίστευτες δηλώσεις από την Καρολίνα Καλύβα στη Φαίη Σκορδά - Δείτε τι είπε για τον Μπο μετά από όλα όσα έχουν γίνει.. 

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν σήμερα (31/1) καλεσμένη στο «Πρωινό μας», μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, με την ίδια να ξεκαθαρίζει τα πάντα για τον Μπο και τον Μάριο Πρίαμο.




Η πρώην παίκτρια του Survivor, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, σχολιάζοντας πως ο έκανε φάουλ με τις αντιδράσεις που είχε στα social media, όταν για παράδειγμα έκανε repost αναρτήσεις που την έκραζα, καθώς έπρεπε πρώτα να περιμένει να την ακούσει.

«Τα είπε τέλεια ο Μπο και μπράβο του. Κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία, αλλά εντάξει. Όταν γίνεται δημόσια όχι, δεν του δίνω δίκιο. Έκανε repost stories φίλων του που σχολίαζαν και ήταν φάουλ γιατί εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω. Θα έπρεπε να περιμένει να με ακούσει», ανέφερε αρχικά.



Και στην συνέχεια, την ρώτησαν αν έστειλε μήνυμα στον Μπο και αν του ζήτησε συγγνώμη: «Του έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε. Το αν ζήτησα συγγνώμη είναι προσωπικό δεδομένο», ανέφερε και στη συνέχει δήλωσε κάθετη «Δεν χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι».


Survivor All Star: Η... αγάπη με τον Μάριο



Η ίδια επιμένει πώς υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, πώς ξεκίνησε κάτι πολύ δυνατό και πώς δεν τον αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερία Ελευθερίου.



«Δεν με αφορά και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαντήσω για την Ελευθερία Ελευθερίου. Εξετάζοντας την συγκεκριμένη κατάσταση από ανθρώπινης πλευράς και ο Μάριος έχει δείξει τον χαρακτήρα του και πόσο ευθύς είναι σαν άνθρωπος, δεν θα το έκρυβε. Πιστεύω ότι δεν ήταν σε σχέση με την Ελευθερία. Βγήκε η Ευρυδίκη και είπε πώς ο Μάριος μας είπε ότι ήταν ελεύθερος».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.