Ads Top

«Κανένας δεν θέλει να μπει αλλά...» - Ο Γιωρίκας Πιλίδης σπάει την σιωπή του (vid)


O Γιωρίκας Πιλίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν θα μπει στο «Survivor All Star»..

Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και φυσικά ρωτήθηκε για το «Survivor All Star» και το ποιους θα ήθελε να δει στο παιχνίδι. 




Ο ίδιος αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση για να μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει.

«Έχω συζητήσει για το Survivor All Star, απλά δεν έχω χρόνο να πάω, ξεκάθαρα. Αν δεν είχα τις υποχρεώσεις, ναι, θα πήγαινα. Θα πήγαινα όχι επειδή ήθελα. Θα πήγαινα για ό,τι μπαίνουν όλοι, για τα χρήματα. Κανένας δε θέλει να μπει, πιστέψτε με. Το ποσό ήταν 5.000 αλλά και πάλι θεωρώ πως κάποιοι θα έπρεπε να παίρνουν περισσότερα χρήματα από κάποια άλλα.

Ο Τριαντάφυλλος θεωρώ πως θα έπρεπε να παίρνει περισσότερα χρήματα. Η παραγωγή δεν κυνηγάει καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι, ακολουθεί περισσότερο το ριάλιτι. Σίγουρα λείπει ο Τριαντάφυλλος, ο Ντάνος, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς.



Η Βρισηίδα ξέρω ότι είχε κάτι αρρυθμίες στην καρδιά, οπότε καλά έκανε και έφυγε. Δε θεωρώ πολύ σωστό να υπάρχουν ζευγάρια μέσα στο παιχνίδι. Γιατί είναι αυτόματα πολύ πιο εύκολο να είσαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι όταν έχεις δίπλα σου τον πιο κοντινό άνθρωπο σου. Θα ήθελα νικητή τον Σάκη  Κατσούλη ή τη Δαλάκα», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.