Ads Top

«Θέλουν να τον εξουδετερώσουν ψυχικά...» - Η γυναίκα του Κώστα Παπαδόπουλου σπάει την σιωπή της (vid)


Για πρώτη φορά βλέπουμε την σύζυγο του Κώστα Παπαδόπουλου να παίρνει θέση.. Σε ποιους δύο παίκτες αναφέρεται με ονόματα..

Υποψήφιος προς αποχώρηση για δεύτερη φορά είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος στο Survivor All Star, κάτι που όπως είδαμε στα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά.




Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και η δημοσιογράφος Κατερίνα Νινιού συνάντησε την σύζυγο του Κώστα Παπαδόπουλου, η οποία ανέφερε πως αντιλαμβάνεται την απογοήτευση του συζύγου της που για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Μάλιστα, όπως είπε, θεωρεί πως ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν δημιουργήσει μια κλίκα προκειμένου να τον εξουδετερώσουν ψυχολογικά.



«Στεναχωρήθηκε αρκετά ο Κώστας που βγήκε ξανά υποψήφιος. Αυτή τη φορά στεναχωρήθηκε περισσότερο από την πρώτη φορά, νιώθει αδικημένος αλλά, ο κόσμος είναι ο κριτής και ο κόσμος είναι πάντα δίκαιος. Σίγουρα νιώθεις άβολα όταν σε βγάζουν υποψήφιο, σαν να μη σε θέλουν στην ομάδα, είναι σαν να σου ανοίγουν την πόρτα να φύγεις. Ένιωσε μια απογοήτευση. Ο Κώστας εκεί που νιώθει ανεπιθύμητος φεύγει αλλά δε νομίζω να αποχωρήσει οικειοθελώς, είναι δυνατός.

Εκεί που θα τον δείτε να λυγίζει είναι όταν θα μιλάει για την οικογένειά μας και τα παιδιά. Στεναχωριέται και για μας που και εμείς αγχωνόμαστε για εκείνον… Έχει μπει πιο ήρεμος αυτή τη φορά, δεν ανήκει σε κάποιο παρεάκι, είναι με όλους. Μπορεί κάποιος παλιός συμπαίκτης του να θέλει να τον εξουδετερώσει. 



Ο Σάκης και η Σταυρούλα δε ξέρω τι σκέφτονται, νομίζω ότι είναι καθαρά κλίκα. Έχουν βαλθεί να τον εξουδετερώσουν ψυχικά. Του πατάνε την ψυχή…», ανέφερε η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.