Ads Top

«Είναι θαύμα!» - Ξέσπασε σε κλάματα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έξω από το μαιευτήριο (vid)


Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την γέννηση του παιδιού της..

Παρ' όλο που αρχικά δεν έδειχνε ευσυγκίνητη αλλά πολύ χαρούμενη που έγινε μανούλα, μιλώντας για τον γιο της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 




Πάρα πολύ ευτυχισμένη, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το μαιευτήριο κατά την έξοδό της, χθες, και μάλιστα παραδέχτηκε: «Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ ότι δεν ήξερα πώς είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω όλα αυτά τα συναισθήματα».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρωτήθηκε για τον τοκετό και ο γιατρός της τόνισε ότι για ιατρικούς λόγους χρειάστηκε να προβούν σε καισαρική. Μάλιστα η ίδια τόνισε ότι περίμενε πως θα καθυστερήσει λίγο ο ερχομός του γιου της, όμως ήρθε νωρίτερα όμως όλα πήγαν καλά. Όπως είπε, το μωρό γεννήθηκε με βάρος 2,800 κιλά και είναι υγιέστατο.



Ο γυναικολόγος της ευτυχούς μαμάς, όταν ρωτήθηκε σε ποιον μοιάζει ο μικρούλης, ζήτησε συγγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά επεσήμανε πως μοιάζει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα ρωτήθηκε τι όνομα θα πάρει το μωρό και όπως είπε, έχει αδυναμία στον πεθερό οπότε θα πάρει το όνομά του, Βλάσσης.

Όταν όμως οι δημοσιογράφοι τι ρώτησαν πώς αντέδρασαν οι δικοί της γονείς, η Κωνσταντίνα έκανε μία παύση και δάκρυσε, μην καταφέρνοντας να κρύψει τη συγκίνησή της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.