Ads Top

Ξεγέλασε την παραγωγή: Η κίνηση Γιώργου Ασημακόπουλου για να βρει φαγητό (vid)


Δείτε τι είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Το κόλπο που σκέφτηκε και δεν του βγήκε σε καλό, αυστηρή παρατήρηση από την παραγωγή..

Το Survivor All Star έχει κάνει χαμό ακόμα δεν ξεκίνησε και όλες οι εκπομπές αλλά και τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα ασχολούνται με το παιχνίδι, τους παίκτες που ήδη βρίσκονται σε αυτό, εκείνους που θα μπουν στη συνέχεια, αλλά και τις αμοιβές και τις ίντριγκες που συμβαίνουν ανάμεσά τους πίσω από τις κάμερες.




Την ίδια ώρα που η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου έχει προκαλέσει πανικό, λοιπόν, "έσκασε" άλλη μία βόμβα, κατά την οποία υπάρχουν ανησυχίες πως ορισμένοι από τους διαγωνιζόμενους παίρνουν ουσίες για να αντέξουν.


Γιατί έκανε παρατήρηση η παραγωγή στον Γιώργο Ασημακόπουλο στο Survivor All Star



Και σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, διέρρευσε ένα ακόμα σοκαριστικό κόλπο το οποίο χρησιμοποίησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για να καταφέρει να αποκτήσει ή να διατηρήσει την ενέργειά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο ίδιος προμηθεύτηκε από την παραγωγή κάτι καραμέλες.



Πιο συγκεκριμένα,κάθε παίκτης έχει δικαίωμα σε δύο καραμέλες για τον λαιμό εφόσον παραπονεθεί για αυτό. Οι καραμέλες, όμως, αυτές περιέχουν ζάχαρη που δίνει ενέργεια και ο Ασημακόπουλος δεν δίστασε λεπτό και ζήτησε, όχι μία ούτε δύο, αλλά πήρε 10!

Το αποτέλεσμα ήταν να του κάνει παρατήρηση η παραγωγή. «Ένιωθα εντελώς χαζός αυτό το πράγμα που το συζήτησα με τον Γρηγόρη», είπε ο Χάρης Γιακουμάτος που ήταν παρών στη συζήτηση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.