Ads Top

Ιωάννα Τούνη: Έτσι είναι το σώμα της μετά τον τοκετό (vid)


Η Ιωάννα Τούνη τσακίζει όλα τα ψέματα. Ένα βίντεο που πρέπει να δει κάθε γυναίκα που έχει γεννήσει..

Η Ιωάννα Τούνη, εδώ και λίγες ημέρες, περνά τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής της, μιας και έγινε για πρώτη φορά μανούλα και κράτησε στην αγκαλιά της τον μπέμπη της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 




Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η αλήθεια είναι πώς η ευτυχία τους δεν περιγράφεται με λόγια τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μιας και έγιναν για πρώτη φορά γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους τον μπέμπη τους.

Η Ιωάννα Τούνη, λίγες ώρες μετά τον τοκετό είχε κάνει μια σχετική δημοσίευση για τα συναισθήματά της, που έγινε μανούλα, με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της και να γράφει: 



"Το μικρό θαυματάκι μας 🤍🍼 Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!"

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μερικά stories, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι αντιμετώπισε δυσκολίες κατά τον τοκετό, μιας και προσπαθούσε επί 20 ώρες να γεννήσει φυσιολογικά. Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε ένα story με το σώμα της και το πώς είναι η κοιλιά της σήμερα.




Η ίδια μπορεί να έχει ξεπρηστεί πολύ, αλλά είπε πώς έχει ακόμα πολύ προσπάθεια μπροστά της και και πώς ακόμα έχει να κάνει πολύ διατροφή και γυμναστική.

Η ίδια έγραψε στο story της: «Θα σας πουν ότι με το που γεννήσεις, μαγικά χάνεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα σου γίνεται όπως πριν. Όχι δε γίνεται. Προφανώς και έχω χάσει κάποια κιλά, έχουνε φύγει και τα υγρά, αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή. Οπότε μην ανησυχείτε κορίτσια, θέλει χρόνο, προσπάθεια και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να μπορέσεις να επανέλθεις.

Προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες. Πρόσεχα και έβαζα και κρεμούλες. Η γραμμή της κοιλιάς παραμένει ακόμα. Πιο χαμηλά έχω την τομή από την καισαρική που με πονάει πολύ»


ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.