Ads Top

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπαίνει στην ίδια ομάδα με Κατσούλη η Χριστίνα Κεφαλά (vid)


Αναστάτωση στο Survivor - Στα κάγκελα η Μαριαλένα με την παραγωγή, όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor..

Το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα εδώ και τέσσερις ημέρες και ήδη, πριν συμπληρωθεί μία εβδομάδα, αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης, με τους παίκτες του να περνούν μια μεγάλη δοκιμασία για το επόμενο χρονικό διάστημα.




Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δε σταματούν ποτέ, με αποκορύφωμα την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία επεσήμανε πως δεν άντεξε στις λίγες μέρες παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης, φεύγοντας για ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης.

Μαζί με τη Βρισηίδα, όμως, θα υπάρξει και μια ακόμη αποχώρηση, που θα εκπορεύεται από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Τέσσερις παίκτες είναι εκείνοι, που βρίσκονται στη δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα δύο στο σύνολο να μαζέψουν τα πράγματά τους από τον Άγιο Δομίνικο και να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα.




Survivor All Star: Η Χριστίνα έρχεται... να αναστατώσει



Αυτό σημαίνει, όμως, και την είσοδο παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως είχε ήδη προβλεφθεί από την παραγωγή. Στις επόμενες κιόλας μέρες αναμένεται να δούμε την τράπουλα να ανακατεύεται, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να προσθέτει παίκτες ισχυρούς αγωνιστικά, που όμως θα εντείνουν το στοιχείο του ριάλιτι.



Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται σύντομα με το «Happy Day» να δούμε την Χριστίνα Κεφαλά στο νησί, και μάλιστα στην ομάδα του Σάκη Κατσούλη, δηλαδή τους Διάσημους. Μια τέτοια εξέλιξη θα ισχυροποιούσε μεν αγωνιστικά την κόκκινη ομάδα, αλλά και θα έφερνε... στα κάγκελα τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς σίγουρα αυτό δε θα της άρεσε. Σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις και θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.