Ads Top

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Το πρώτο κοινό ταξίδι, η αμηχανία στο αεροδρόμιο και η γνωριμία τους (vid)


Είναι μαζί 3 μήνες - Το πρώτο κοινό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση, ποιος κοινός φίλος τους γνώρισε - Οι δηλώσεις στην κάμερα
Το πρώτο κοινό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη έκαναν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Δήμητρα Βαμβακούση οι οποίοι πιάστηκαν στα... πράσα στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή τους!




Σύμφωνα με το Open Weekend, οι δυο τους αναχώρησαν για τη συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους του Ντάνου και η Δήμητρα Βαμβακούση τον συνόδευσε. Άλλωστε, εκεί, θα συναντούσαν καλούς φίλους και μάλιστα λίγες ώρες αφότου είχαν φτάσει στη Θεσσαλονίκη ανέβασαν και φωτογραφίες με την παρέα τους, στην οποία ανήκε και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο τραγουδιστής.



Πάντως, στη θέα των καμερών στο αεροδρόμιο, η Δήμητρα Βαμβακούση έδειξε ιδιαίτερα αμήχανη και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να επισπεύσει τις διαδικασίες για να περάσει τον έλεγχο, όχι όμως και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος έδειξε να είναι ιδιαίτερα ευγενικός με τους δημοσιογράφους που του έκαναν ερωτήσεις.

Μπορεί να μην τούς απάντησε σε ό,τι τον ρωτούσαν, όμως διατήρησε την ψυχραιμία του και την ευγενική του συμπεριφορά περνώντας τον έλεγχο του αεροδρομίου.



Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open, ο Ντάνος και η Δήμητρα Βαμβακούση γνωρίστηκαν στο δικηγορικό γραφείο του κοινού τους φίλου Αναστάσιου Ντούγκα και είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρεις μήνες.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.