Ads Top

«Όταν με πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος...» - Η πρώτη απάντηση Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την σχέση της με Βασάλο (vid)


Είναι μαζί ή χώρισαν; Δείτε τι απαντάει για πρώτη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο ερώτημα που έχουν όλοι..

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον θερμό αποχαιρετισμό τους που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο. 




Παράλληλα, ένα ιδιαίτερο σχόλιο έκανε η Ναταλί Κάκκαβα μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια σχολίασε την επιλογή των παικτών στον φετινό κύκλο του Survivor, που δεν φαίνεται να την ικανοποιεί

«Κανονικά δεν επιτρέπεται να σε χαιρετήσει παίκτης της άλλης ομάδας. Δεν γινόταν να μην χαιρετηθούμε. Μου είπε να μην κλαίω. Όταν άκουσα ότι αποχωρώ δεν έκλαψα, με χαιρέτησαν όλοι οι συμπαίκτες μου, δεν έκλαιγα καθόλου. Όταν με πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος, εκεί ξέσπασα. Είναι δύσκολο γιατί πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο. Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά και θα αργήσει να γυρίσει πίσω. Εύχομαι να έρθει με την κούπα», είπε συγκινημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Πιστεύω στην ηρεμία του, στις δυνατότητές του, στη δύναμή του οπότε θεωρώ ότι έχει ένα πολύ μεγάλο πακέτο… Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά αγωνιστικά, αλλά θα ανέβει, είμαι σίγουρη. Όταν βγήκα υποψήφια, μου είπε να μην φοβάμαι και όλα καλά θα πάνε», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.



«Δεν με ενοχλεί να με πει κάποιος πιο αδύναμη, ξέρω πώς το είπε ο Κωνσταντίνος. Απλά άργησα να βρω τα πατήματά μου. Ίσως γιατί το μυαλό μου ήταν πίσω στην Ελλάδα, ίσως γιατί εγώ ήλπιζα κι ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο για να έχω κάποιον να με παρηγορεί, να με εμψυχώνει ώστε να μπορώ να του μιλάω με τα μάτια. Ίσως αυτό μου πήρε χρόνο μέχρι να έρθω κοντά με κάποια άλλα άτομα.

Δεν τα έβαψα μαύρα που δεν ήμουν στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο, αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα», δήλωσε σε άλλο σημείο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.



Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους, μετά από όλα όσα έχουν γραφτεί, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε: «Είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά μου. Με όλο τον σεβασμό».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.