Ads Top

«Δεν το έχουμε δει στις κάμερες, σόρρυ τι έκανα;» - Αποκάλυψη Βρισηίδας για Βαλαβάνη - Βασάλο (vid)


Η αποκάλυψη της Βρισηίδας για τη σχέση Βαλαβάνη - Βασάλου που ανατρέπει όσα ξέραμε.. Προσπάθησε να το σώσει η Φαίη Σκορδά, αποκαλύφθηκε η αλήθεια..

Καλεσμένη στο Πρωινό μας η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε αποκαλύψεις για το Survivor All Star και μίλησε για τα όσα βίωσε η ίδια αυτή την μια εβδομάδα που πείνασε, πόνεσε και κοιμήθηκε στο σανίδι. Μεταξύ άλλων σχολίασε τη σχέση Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλου.




Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει χωρίσει από το καλοκαίρι με την δημοσιογράφο να έχει βρει νέο σύντροφο - δείτε την ανάρτηση που έκανε για εκείνη, ενώ και ο Κωνσταντίνος εθεάθη με πρώην παίκτρια του GNTM.

Οι αντιδράσεις τους μάλιστα μέσα στο Survivor, έχουν σχολιαστεί έντονα και μέσα από το twitter, ειδικά όταν οι συμπαίκτριες του Βασάλου στους Μαχητές τον περιποιήθηκαν καταλλήλως.




Οι αποκαλύψεις της Βρισηίδας για Βαλαβάνη - Βασάλο στο Survivor All Star



«Τους είδα από κοντά πως ήταν. Ήταν πολύ κοντά. Υπάρχει οικειότητα, αλλά ήταν κοντά. Δηλαδή και όταν έκλαιγε η Ευρυδίκη ο Βασάλος ήταν εκεί να την υπερασπιστεί, κοιτιόντουσαν. Μπορεί επειδή ζούσαν δύσκολες συνθήκες η οικειότητα να τους έφερε ξανά μαζί. Δίνω πιθανότητα μέσα στο παιχνίδι να τα ξαναβρήκαν ή να τα ξαναβρούνε.

Νιώθω ότι υπάρχει μια σπίθα ακόμη. Είναι η άποψή μου, μπορεί όντως τα παιδιά να προχωρήσανε και δε θέλω να τους εκθέσω. Δεν το έχουμε δει στις κάμερες», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.



Όταν η Έλενα Χριστοπούλου της απάντησε πως αυτό που είπε είναι βόμβα, καθώς δεν το έχουμε δει στις κάμερες, η Βρισηίδα Ανδριώτου ρώτησε: «Σόρρυ! Τι έκανα, βλακεία;»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.