Ads Top

«Πριν δύο μήνες τον είδα με μια άλλη...» - Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σπάει την σιωπή της για Μπο, Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο (vid)


Όλη η αλήθεια για την σχέση του Μπο - Τι αποκαλύπτει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, πώς χαρακτηρίζει την Καρολίνα..

Η εικόνα του Μάριου Πρίαμου να φιλιέται με την Καρολίνα Καλύβα στο δάσος του Survivor All Star κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σε κάθε εκπομπή το ειδύλλιο αυτό είναι ένα από τα πιο βασικά θέματα προς συζήτηση και ανάλυση. 




Πολλοί έχουν εκφέρει άποψη για το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού, αν μπορεί να το πει κανείς έτσι (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η φίλη του Κύπριου), ωστόσο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι "το τερμάτισε".

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε στο Πρωινό μας, το πρωί της Δευτέρας 23/1 στο κανάλι του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε και στους άπιστους, γιατί και ο Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία έκλαιγε όλο το βράδυ μετά την αποκάλυψη του φιλιού, αλλά και στα ταίρια τους έξω από το παιχνίδι.


Σε σχέση με άλλη ο Μπο...





Αφού, λοιπόν, έκραξε για τα καλά την Καρολίνα, προχώρησε σε δηλώσεις για τον φίλο της, Μπο, το πρώην αγόρι της Καλύβα, αποκαλύπτοντας πως δεν ξέρει κατά πόσο ήταν σοβαρή η σχέση τους, αφού λίγο πριν τα φτιάξει μαζί της, τα είχε με άλλη.

«Έμεινα με ανοιχτό το στόμα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου φαίνεται και κάτι το περίεργο γιατί το περίμενα από τη συγκεκριμένη κοπέλα, από την Καρολίνα, διότι για να κρατηθεί στο παιχνίδι πρέπει κι αυτή να κάνει κάτι. Από τη στιγμή που δεν δίνει κάτι αγωνιστικά σου λέει κάτσε να δείξω ότι έχω κάτι ερωτικά και να το παίξω ότι έχω μια σχέση, ένα φλερτ με έναν παίκτη. Ξέρουμε ότι πουλάει πάρα πολύ ο έρωτας. Το βλέπει και από τη φίλη της τη Μαριαλένα, που πρόπερσυ κρατήθηκε στο παιχνίδι με τον Σάκη τον Κατσούλη», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Καρολίνα πήγε εκεί απλά για διακοπούλες. Ξεκάθαρα είναι στημένο. Εγώ υποστηρίζω ότι δεν έπρεπε να φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Έπρεπε να φύγει η Καρολίνα, δεν δίνει τίποτα. Μου είναι αχώνευτη, μου βγάζει κάτι ψεύτικο, λίγο ξερόλες, ότι είναι κάποια».



Όσο για τον Μπο είπε: «Είναι πάρα πολύ φίλος μου ο Μπο. Respect ο τρόπος που φέρθηκε. Πριν δύο μήνες τον είδα με μια άλλη κοπέλα, τώρα πότε πρόλαβε και χώρισε κι αυτός ξαφνικά και τα έφτιαξε με αυτή την Καρολίνα! Έπρεπε να με συμβουλευτεί να του πω και κάποια πράγματα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.