Ads Top

Survivor - Βρισήιδα Ανδριώτου: Η Βρισηίδα επέστρεψε μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο στην Ελλάδα - Οι πρώτες φωτογραφίες


Οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη τους - Ποιοι τους υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο

Η πρώτη εβδομάδα για τo Survivor all star ολοκληρώθηκε και ενώ βαδίζουμε για τη δεύτερη, μέχρι στιγμής η ανατροπή έχει ήδη συμβεί, αφού αντί για μία αποχώρηση έχουμε δει να φεύγουν δύο άτομα από το παιχνίδι επιβίωσης.




Ο λόγος για τους Περικλή Κονδυλάτο και τη Βρισηίδα Ανδριώτου με τη δεύτερη να αποχωρεί οικειοθελώς, ενώ πιο πριν είχε ζητήσει από την ομάδα της να την ψηφίσουν, ώστε να λυτρωθεί από όσα ένιωθε.

«Το σώμα μου δεν άντεξε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας όσα της έλεγαν οι φίλοι της: «Μην πεθάνεις σε αυτό το παιχνίδι». 

Και έπειτα εξήγησε: «Δεν πρόλαβε να αναρρώσει το σώμα μου ούτε η ψυχική μου υγεία. Ήμουν 5,5 μήνες εκεί και το σώμα μου επειδή δεν είμαι και αθλήτρια, μου άφησε διάφορα προβλήματα στον αυχένα και στα γόνατα, έκανα φυσικοθεραπείες.

Ξυπνούσα με τα πόδια μου να είναι μουδιασμένα. Έφυγα και ο πόνος άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Δεν γινόταν να συνεχίσω το σώμα μου με άφησε. Του είπα είπα Σπύρο δεν αντέχω», είχε η Βρισηίδα Ανδριώτου λίγο μετά την αποχώρησή της.

Από τη μεριά του ο Περικλής Κονδυλάτος έφυγε με την επιλογή του κόσμου, αφού όμως νωρίτερα η ομάδα του έκρινε, πως είναι λιγότερο καλός από τους υπόλοιπους αγωνιστικά και έτσι βγήκε στον τάκο.



«Είμαι πάρα πολύ καλά. Οι πρώτες στιγμές εκτός παιχνιδιού πάντα κουβαλάνε μια συγκίνηση. Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ που θα αποχωρούσα πρώτος.

Μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες, αυτό που λέγαμε με την Βρισηίδα είναι ότι δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποομάδες. Προσωπικά δεν είχα κάποιον δικό μου. Ενώ υπήρχαν παιδιά από τη δική μου φουρνιά, η Καρολίνα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα ήταν από τη δική μου χρονιά αλλά εγώ δεν έμεινα όσο αυτή και δεν ήμουν στους amigos με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά κλήθηκαν να ψηφίσουν, κατάλαβαν ότι ήμουν μειοψηφία και ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν από τη δύσκολη θέση», είπε o Κονδυλάτος λίγο μετά από την αποχώρησή τους.




Η επιστροφή του Περικλή Κονδυλάτου και τη Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor all star



Οι δύο πρώην παίκτες λοιπόν μιας και αποχώρησαν σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα, πέταξαν με την ίδια πτήση για Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 15/1.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.