Ads Top

Δήμητρα Βαμβακούση: Οι τραγικές απώλειες στη ζωή της, το Survivor και η σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο


Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Δήμητρα Βαμβακούση, που εδώ και λίγο καιρό είναι στα φώτα της επικαιρότητας για την σχέση της με τον Ντάνο..

Η Δήμητρα Βαμβακούση εδώ και λίγο καιρό μονοπωλεί, αν όχι την καρδιά του, σίγουρα πάντως το ενδιαφέρον του Γιώργου Αγγελόπουλου ο οποίος για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, δήλωσε ερωτευμένος. 




Toν περασμένο Νοέμβριο, ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ, είχε παραδεχτεί: «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται». Οι δηλώσεις του είχαν γίνει στην εκπομπή, «Με Αγάπη Χριστιάνα» στην Κυπριακή τηλεόραση και φυσικά η παραδοχή του για πρώτη φορά ότι ήταν ερωτευμένος, έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Λίγες μέρες αργότερα άρχισαν να κυκλοφορούν και οι πρώτες φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την επίσης πρώην Survivor Δήμητρα Βαμβακούση. Μάλιστα η 27χρονη γυμνάστρια και μοντέλο είχε φτάσει στον τελικό του Survivor Ελλάδα-Τουρκία το 2019, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση που όπως είδαμε κατέκτησε η Κατερίνα Δαλάκα. 

Δείτε το βίντεο παρακάτω:





Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που τυγχάνει να είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό, με τέλειες αναλογίες και σμιλεμένο κορμί.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι το 2015 είχε λάβει μέρος στα Πελοποννησιακά καλλιστεία κατακτώντας τον τίτλο Μις Πελοππόνησος. Μάλιστα, στα ίδια καλλιστεία τον τίτλο Σταρ Πελοπόννησος πήρε η Ειρήνη Στεριανού από το Greece’s Next Top Model. Ο τίτλος, για άγνωστους λόγους, της αφαιρέθηκε όμως η συγκεκριμένη νίκη έχει καταγραφεί στο βιογραφικό της.


Τα χτυπήματα της μοίρας



Για εκείνους που τη γνωρίζουν καλά, η Δήμητρα έχει μάθει ν' αγωνίζεται από μικρή και το αποδεικνύει η τραγική ιστορία της ζωής της. Σε πολύ μικρή ηλικία βίωσε την απώλεια αφού όταν ήταν μόλις εφτά χρονών έχασε τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν η πρώην παίκτρια του Survivor 3 ήταν 15 χρονών έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της, με τον οποίο είχε πολύ καλή σχέση, αφού έμεναν και στην ίδια πολυκατοικία. Τα χτυπήματα της μοίρας όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Πέντε χρόνια αργότερα, ο καρκίνος «χτύπησε» ξανά την πόρτα της Δήμητρας, αφού έχασε την κολλητή της φίλη, κάτι που της στοίχισε πολύ αφού την είχε σαν αδελφή της.

Παρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και κατάφερε να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο άλμα επί κοντώ.


Η σχέση με τον Ντάνο



Αυτό που σίγουρα πρέπει κανείς να της «χρεώσει» είναι πως για πρώτη φορά έβγαλε προς τα έξω μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Ντάνου που μέχρι τώρα δεν μας είχε συνηθίσει στην εξωστρέφεια. Μαζί της τον είδαμε πριν από λίγες μέρες να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο και μάλιστα είχαν έρθει πολύ κοντά.

Επίσης, πριν από λίγες μέρες, τους είδαμε μαζί στην πρώτη τους ανάρτηση σε κοινό βίντεο, να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ήταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι και πάρα πολύ άνετοι, σαν να μην νοιάζονταν πια που δημοσιοποιούσαν τόσο προσωπικές τους στιγμές, πράγμα σπάνιο για τον Ντάνο που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις.



Κατά τα άλλα, η Δήμητρα Βαμβακούση είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, λατρεύει τη γυμναστική, ασχολείται με τον στίβο και αθλείται καθημερινά, κρατώντας το κορμί της σε φόρμα. Έχει μεγάλη αγάπη για τα κατοικίδια και της αρέσει να ακολουθεί τη μόδα και να ενημερώνεται.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.