Ads Top

Καρολίνα Καλύβα: Η ηλικία, η καταγωγή και η συμμετοχή στο Survivor


Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Καρολίνας Καλύβα..

Την Καρολίνα Ζακλιν Καλύβα την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor το 2021, ωστόσο φέτος την απολαύσαμε ξανά στην τηλεόραση, μιας και συμμετείχε και στο Survivor All Star. 




«Ηρεμία, Πίστη, Δύναμη, Αφοσίωση. Έχω ότι χρειάζεται για να κερδίσω το Survivor All Star», την ακούμε να λέει στο τρέιλερ ωστόσο αποχώρησε 3 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα.

Κι αυτό γιατί πριν φύγει από την Ελλάδα και πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο, είχε γνωστοποιήσει την σχέση της με τον ράπερ και επίσης πρώην παίκτη του Survivor, Bo, ο οποίος τις πρώτες μέρες την υποστήριζε φανερά μέσα από τα social media και τις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

Μέχρι που βγήκαν μερικά πλάνα που έδειχναν την Καρολίνα να φιλιέται με τον Μάριο Πρίαμο, που εξίσου διατηρεί στην πραγματική ζωή σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου.



Η Καρολίνα, ωστόσο, με το που βγήκε από το Survivor All Star, μίλησε ανοιχτά για το ειδύλλιο με τον Κύπριο παίκτη ξεκαθαρίζοντας πως ήταν κάτι που σίγουρα προέκυψε ξαφνικά, αλλά είναι πολύ δυνατό για αυτό και δεν επιθυμεί να συνεχίσει την σχέση της με τον Bo (δείτε εδώ όσα είπε). Ούτε κι εκείνος βέβαια, μιας και όπως είπε χαρακτηριστικά "Για εμένα έχει τελειώσει" (δείτε εδώ την συνέντευξή του).


Πάμε να μάθουμε όμως λίγα περισσότερα πράγματα για την Καρολίνα....



Τα παιδικά χρόνια και η ζωή της Καρολίνας Καλύβα

H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι 33 ετών. Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Είναι pilates instructor. Σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά της επέστρεψε στην Αθήνα για να φύγουν ένα χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για την Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα ασχολήθηκε με το crossfit συμμετέχοντας και σε πανελλήνιους αγώνες. Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι γνώρισε το pilates. Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!».

Ο λογαριασμός της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στο Instagram είναι @carolinajacq κι έχει πάνω από 72.000 followers.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.