Ads Top

Survivor - Στέλιος Χανταμπάκης: Η ηλικία, η καταγωγή και η επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο


Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τον Στέλιο Χανταμπάκη, έναν παίκτη που συζητήθηκε όσο λίγοι στο πρώτο Survivor..

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μπορεί την πρώτη φορά που είχε μπει στο ριάλιτι επιβίωσης να μην είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως, στο Nomads κατάφερε να αλλάξει την άποψη που είχε ο κόσμος γι΄αυτόν.




Ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά από μια συμμετοχή στο πρώτο Survivor και μετά την πρωτιά στο Nomads, μπήκε δυναμικά στο All Star και θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Είναι 37 ετών και κατάγεται από το Βόλο. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αλλά και το modeling, ενώ σταδιακά ασχολήθηκε και με την τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα είναι πατέρας δύο παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με την Όλγα Πηλιάκη. Ο Μανώλης και η Μαλένα είναι οι μεγάλες του αδυναμίες.



Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετρά χιλιάδες followers αν ρίξει κανείς μια ματιά, θα δει ότι οι περισσότερες αναρτήσεις είναι με την οικογένειά του, η οποία γι΄αυτόν ήταν πάντα η απόλυτη προτεραιότητα.

«Επιστρέφω στους στίβους μάχης με σκοπό να κερδίσω τον τίτλο του Survivor All Star.», δήλωσε πριν μπει στο παιχνίδι φέτος ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.