Ads Top

Survivor - Σάκης Κατσούλης: Έξαλλοι οι Κόκκινοι με την κίνηση Κατσούλη στο αγώνισμα - «Να τελειώσει αυτό το αστείο!» (vid)


«Εμφύλιος» στην Κόκκινη Ομάδα με τον Σάκη Κατσούλη.. Τι έχει συμβεί, δείτε τι κάνει σε κάθε αγώνα και εξοργίζει τους συμπαίκτες του..

Μια ιδιαίτερη παρατήρηση αναμένεται να κάνει η ομάδα των κόκκινων στο Survivor all star και στο Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αν και αγωνίζεται στην ομάδα τους φαίνεται να μην είναι απόλυτα εκεί.




Αντίστοιχα και από τη μεριά των μπλε βλέπουμε να έχουν θέμα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχει το νου της στον Σάκη, που είναι σύντροφός της στη ζωή, αλλά στην απέναντι ομάδα.

«Τα περισσότερα παιδιά, που είμαστε εδώ σαφώς και ξέρουμε παιδιά από την αντίπαλη ομάδα, κάποιοι έχουν και σχέση ας πούμε η Μαριαλένα είναι με το Σάκη, οπότε είπαμε αυτό σαν ομάδα να το μετριάσουμε, ώστε να είμαστε περισσότερο focus στον αγώνα, εγώ συμφωνώ σε αυτό. Τώρα αν θα το ακολουθήσουν όλα τα παιδιά αυτό θα φανεί στην πορεία, αλλά σαν τακτική είναι σωστή για να είμαστε focus στο αγώνισμα και στο στόχο. Τώρα φιλιά, αγκαλιές κτλπ μετά...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος



Εκείνη παρά τις συστάσεις, που της γίνονται δείχνει να καταλαβαίνει αλλά στην πορεία μετά τη νίκη της ομάδας της, πήγε στην καλύβα και εξηγούσε πόσο καλός είναι ο αντίπαλος τους Σάκης.

Από την άλλη οι κόκκινοι και συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης παρατήρησε και είναι πολύ ενοχλημένος, πως ο Σάκης όταν παίζει η Μαριαλένα δε στηρίζει την ομάδα του, αλλά αντίθετα της συμβουλεύει από κρυφά.


Η ενόχληση των κόκκινων με τη στάση του Σάκη Κατσούλη




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.