Ads Top

Με γεμάτες τσέπες έφυγε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε (vid)


Δεν τα λες και...άσχημα τα λεφτά που κέρδισε η η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μετά από 4 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor!
Παρελθόν αποτελεί από το Survivor All Star η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία όπως φάνηκε "πλήρωσε" και με το παραπάνω τις μυστικές συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα η παίκτρια.




Η πιο τεταμένη και έντονη εβδομάδα του Survivor All Star μέχρι σήμερα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί διαφορετικά, αφού η "πρωταγωνίστρια" του σκανδάλου με τον Μάριο Πρίαμο, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα ήταν μάλλον μονόδρομος, αφού η αποκάλυψη για τις μυστικές συναντήσεις της με τον αντίπαλό της σε μία παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor μόνο καλό κλίμα δεν έφερε στις δύο ομάδες, με τους περισσότερους να σχολιάζουν αρνητικά τη στάση των δύο παικτών.




Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Τα χρήματα που συγκέντρωσε στο Survivor All Star



Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα βρέθηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα στο Survivor All Star και στην ομάδα των Μαχητών, ευελπιστώντας να φτάσει όσο πιο μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η παίκτρια των Μπλε κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι για περίπου τέσσερις εβδομάδες, ωστόσο συγκέντρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Καρολίνα έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, με την αμοιβή τους να ξεκινάει από την ημέρα που αναχώρησαν από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο (02/01) μέχρι την ημέρα που επιστρέφουν, η παίκτρια έλαβε περίπου 20.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.