Ads Top

Survivor - Μπο: Η πρώτη αντίδραση Μπο μετά το ειδύλλιο Μάριου-Καρολίνας - «Πίστευα ήταν φίλος μου και εκείνος είναι σε σχέση...» (vid)


Την χώρισε στον αέρα του ΣΚΑΪ - Ξέσπασε ο Μπο, τι του έλεγε ο Μάριος Πρίαμος πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο - Με ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι σε σχέση ο Κύπριος
Ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, όπου απάντησε καθαρά για το ειδύλλιο της συντρόφου του, Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο Survivor All Star. 

Ο τραγουδιστής μίλησε ξεκάθαρα για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε πρώτη φορά την σκηνή όπου η αγαπημένη του φιλάει τον φίλο του μέσα στη ζούγκλα.

Ακόμη και στο Twitter επικρατεί ο απόλυτος πανικός για τη σχέση που αναπτύχθηκε μέσα στο παιχνίδι, ενώ και οι δυο βρίσκονται σε σχέση και οι σύντροφοι τους τους περιμένουν πίσω στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Μπο για Καρολίνα & Πρίαμο μέσα στο Survivor All Star


Όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, με τον Μάριο Πρίαμο ήταν καλοί φίλοι και πίστευε πως θα τη πρόσεχε μέσα στο ριάλιτι. Επίσης, αποκάλυψε πως ούτε και εκείνος είναι ελεύθερος, αφού βρίσκεται σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πλέον δεν είναι μαζί με την Καρολίνα, ωστόσο, θα ήθελε όταν επιστρέψει στην Ελλάδα να μάθει τι σκεφτόταν και γιατί του το έκανε αυτό.

«Δεν συζούσαμε, αλλά 1μιση μήνα μέναμε μαζί. Στο σπίτι μου έχει μέχρι και το αμάξι της», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως μίλησε με την κοπέλα του Μάριου και έχει πέσει από τα σύννεφα!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.