Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Καταγγελία Τριαντάφυλλου για Βασάλο - «Έχει πάρει ντόπα!» (vid)


Απίστευτη καταγγελία από τον Τριαντάφυλλο κινδυνεύει να τινάξει όλο το Survivor All Star στον αέρα - Σε ποιους 4 παίκτες αναφέρεται εκτός του Βασάλου..

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του Open για όλα και φυσικά και για το Survivor All Star.




Ο ίδιος, τα «έβαλε» για άλλη μια φορά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον Νίκο Μπάρτζη και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

«Τελικά δεν ξέρεις ποιος σε αγαπά κι ότι έζησα εκεί πέρα έγινε κι εδώ. Όταν μιλάς με ένα φίλο μέρα παρά μέρα, στέλνεις καρδούλες, φίλε σε αγαπώ, είμαι δίπλα σου ό,τι χρειαστείς και μετά γίνεται αυτό, ε δεν απογοητεύεσαι ρε φίλε; Τώρα το μόνο που μένει να δω είναι να πει κάτι κακό ο Σάκης για εμένα. Παναγία μου ο Σάκαρός μου ποτέ», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε:



«Μα δεν μιλά ο Κωνσταντίνος, θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ήταν ένας πανελίστας από το Survivor και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια έτσι και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις.».



Ο Τριαντάφυλλος κατέληξε: «Κάτι διάβασα για αιματολογικές. Δεν θέλω να θεωρηθεί κακία, αλλά επειδή ξέρω από γυμναστική κι έχω κάνει βάρη 90 κιλά κι από εκεί που φουσκώνει, πάλι γραμμώνεις και πας να ξαναφουσκώσεις και καλά. Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα και κάποιοι άλλοι 2-3 παίκτες. Φιλάκια».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.