Ads Top

Survivor - Κώστας Αναγνωστόπουλος: Τέλος στη φιλία Αναγνώστοπουλου - Βασάλου; - «Θα μπορούσε να...» (vid)


Πληγωμένος από τον Βασάλο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - Τι συνέβη, η κίνηση του Βασάλου που τον πλήγωσε..

Με δάκρυα είδαμε να ξεκινάει το σημερινό (11/1) επεισόδιο του Survivor all star, καθώς μετά τη συγκίνηση του Μαρτίκα για την αποχώρηση της Ανδριώτου στη συνέχεια λύγισε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.




Να θυμίσουμε, πως ο παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και από ότι φαίνεται το ηθικό του μετά το συμβούλιο του νησιού έχει πέσει.

Ο ίδιος τόνισε, πως περισσότερο τα έχει βάλει με τον εαυτό του, καθώς δε μπορεί να φέρει ακόμα τις νίκες, που θέλει και κυρίως τον ενοχλεί το γεγονός, πως άτομα που υπολόγιζε - βλέπε Βασάλος - δεν είναι στο πλευρό του.


Τα δάκρυα και η συγκίνηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο Survivor all star





«Σήμερα που ξύπνησα η ψυχολογία μου ήταν λίγο πεσμένη, όχι για το ότι είμαι υποψήφιος, αλλά γιατί δεν είμαι ο Κώστας και δεν είμαι στον στόχο αυτός που θέλω. Έφτασα εκεί και ψιλοθόλωσα, όχι από κούραση, δεν ξέρω τι έπαθα αλλά με έπιασε ένας πανικός και δεν ήξερα πως να ρίξω.

Θεωρώ πως θα το βρω άλλωστε… και η Αργεντινή στο Μουντιάλ ξεκίνησε με ήττα και μετά το πήρε! Οπότε γιατί να μην αρχίσω και γω με κάποιες ήττες και μετά να πάω καλύτερα. Δεν λέω να πάρω την κούπα, κρατάω χαμηλό προφίλ.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς οπότε θα κρατήσω αυτό και χαίρομαι που κάποια παιδιά που δεν γνώριζα, ήρθαν και μου κράτησαν το χέρι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ψυχολογικά. Από την άλλη, όμως, είδα και άλλους ανθρώπους που έχω περάσει πάρα πολλά μαζί τους αλλά δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Και αυτό ίσως με στεναχωρεί λίγο παραπάνω.



Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάποιους παίκτες, που ήμασταν μαζί στα προηγούμενα Survivor, για παράδειγμα ο Κωνσταντίνος, να έρθουν να μου μιλήσουν και να με συνεφέρουν. Μπορεί να έχουμε περάσει τόσα πολλά, να έχουμε τσακωθεί χθες και προχθές αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι και δεν μιλάς αλλά όταν τον βλέπεις τον άλλον στα down του, έλα ρίξε μου μια σφαλιάρα και ένα χαστούκι», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.