Ads Top

Survivor - Καρολίνα Καλύβα: Η αντίδραση Καρολίνας σε ερώτηση δημοσιογράφων για Μάριο Πρίαμο (vid)


Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες - Δείτε πως αντέδρασε η Καρολίνα σε ερώτηση δημοσιογράφων στο αερόδρομιο για Μάριο και Μπο
Στην Ελλάδα επέστρεψε χθες, Παρασκευή 27/1 η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. 




Αφορμή για την τόσο σύντομη επιστροφή της ήταν σίγουρα το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο, δεδομένου πως και οι δύο διατηρούν σχέσεις στην Ελλάδα, η μία με τον Bo και ο άλλος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Καρολίνας στο Συμβούλιο του Νησιού λίγα λεπτά πριν αποχωρήσει.



Η ίδια χθες 27/1 παραχώρησε και τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Μας και ήταν άκρως αποκαλυπτική μιας και μίλησε για την σχέση της με τον γνωστό ράπερ ενώ μάλιστα ο δημοσιογράφος της εκπομπής ήταν εκείνος που την ενημέρωσε πως ο Μάριος βρίσκεται σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου .



Η αντίδραση της Καρολίνας στις κάμερες κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα


Μάλιστα, κατά την άφιξή της στην Αθήνα και ενώ οι δημοσιογράφοι την είχαν κατακλύσει με ερωτήσεις, η Καρολίνα παρέμεινε σιωπηλή, μιας και αυτό ορίζει και το συμβόλαιο με την Acun Medya. Ωστόσο, όταν άκουγε συνέχεια τα ονόματα του Μπο και του Μάριου γέλαγε, μιας και όπως φαίνεται δεν έχει επηρεαστεί αρνητικά από όλον αυτό το ντόρο.

Για αυτό λοιπόν, περιμένουμε να εμφανιστεί στην επίσημη πρώτη της συνέντευξη live στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και να μιλήσει για όλα...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.