Ads Top

Survivor - Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο Βασάλος αποκάλυψε τι του ψιθύρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην αποχώρηση (vid)


Αποκαλύψεις από τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Είπε όλα όσα δεν ακούστηκαν από το μικρόφωνο, τι του είπε η Βαλαβάνη λίγο πριν αποχωρήσει..

Στο σημερινό επεισόδιo (22-1)  o Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τι ήταν εκείνο που του ψιθύρισε λίγο πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού. 




Όσο προχωρούν οι εβδομάδες, τόσο και το ριάλιτι επιβίωσης γίνεται όλο πιο απαιτητικό και η αλήθεια είναι πώς οι τηλεθεατές δεν χάνουν στιγμή από τις εξελίξεις και δεν σταματούν αν το παρακολουθούν.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star παρακολουθήσαμε μια αποχώρηση που πραγματικά δεν περίμενε κανείς, μιας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που ήταν μια από τους υποψηφίους των Διασήμων, εγκατέλειψε για πάντα τον Άγιο Δομίνικο. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κατά την έναρξη του σημερινού επεισοδίου (22-1) μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την αποχώρησή της πρώην συντρόφου του από το ριάλιτι.



Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος με την αποχώρηση της Ευρυδίκης, Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά και έφυγε από το παιχνίδι. Ένας άνθρωπος καλός, δοτικός, που δεν ενοχλεί ποτέ κανέναν και ήταν σε όλα της πολύ καλή. Δεν ξέρω τι έφταιξε και έφυγε ακόμα το δουλεύω μέσα μου. Την αγαπάω πολύ την Ευρυδίκη και έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Εγώ φέτος έχω μπει στο παιχνίδι με έναν και μοναδικό σκοπό: Να σηκώσω το τρόπαιο. Αν γίνει θα είναι πολύ καλό. Αυτό και μου είπε η Ευρυδίκη μόλις αποχώρησε. Να γυρίσω πίσω και να το έχω πάρει, να είναι δικό μου"
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.