Ads Top

Survivor - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδραση Βαλαβάνη στην ήττα Βασάλου «πρόδωσε» το κόλπο της παραγωγής; (vid)


Όλη η αλήθεια για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο - Πώς η Ευρυδίκη «πρόδωσε» τα πάντα.. Όλοι το είδαν λίγοι το παρατήρησαν..

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος. Ένα πρώην ζευγάρι που μπήκε στο Survivor All Star, τοποθετήθηκε από την παραγωγή σε διαφορετικές ομάδες και θα μας απασχολήσει σύντομα, να είστε σίγουροι γι' αυτό.




Μπορεί οι κάμερες να μην είναι τόσο στραμμένες πάνω τους μέχρι στιγμής και συγκεκριμένα τον Βασάλο να τον ψάχνουμε στα έως τώρα επεισόδια, αφού δεν έχει - παραδόξως - πρωταγωνιστικό λόγο, αλλά στο επεισόδιο της Δευτέρας 9/1, μια κίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ήταν αφορμή για να γίνουν ξανά κεντρικό θέμα συζήτησης στα πρωινάδικα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Πρωινό μας, του ΣΚΑΙ, πρόβαλαν ένα απόσπασμα στο οποίο φαίνεται η στεναχώρια της Βαλαβάνη, την ώρα που ο Βασάλος αγωνίζεται απέναντι από τον Μάριο Πρίαμο και τελικά χάνει. Ήταν η μόνη από την ομάδα της που δεν πανηγύρισε για τη νίκη τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως εμείς αν ήμασταν στην θέση της δεν θα στεναχωριόμασταν και τόσο για τον... πρώην! 



Αν ανατρέξουμε μάλιστα στο κοντινό παρελθόν και θυμηθούμε τους πανηγυρισμούς του Βασάλου όταν του ανακοινώθηκε πως θα είναι σε διαφορετική ομάδα με την Ευρυδίκη... εμείς σίγουρα το αντίθετο από εκείνη θα κάναμε!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.